Just Cause 4'e ait yeni düşmanlar, bir video ile tanıtıldı

Mehmet Atilla Turan 6.10.2018 - 17:47
Ne kadar fazla düşman, o kadar fazla eğlence.

Just Cause 3'ün popülerliği daha sönmeden Avalanche ve Square Enix, yeni bir Just Cause oyununun yolda olduğunu belirtmişti. Serinin devam oyunu olan Just Cause 4, şimdiden hayranların istek listesine girmiş durumda. Şu aralar Avalanche Studios, Just Cause 4'e ait "Spotlight" tarzında, yani tanıtma türündeki videoları, Just Cause'un resmi YouTube sayfasına yükleme başladı. İlk Spotlight videolarından birinde ise Rico'nun karşılaşacağı düşmanlar ve en önemli olan kötü karakter Gabriella tanıtıldı.

Elite, Super Elite, Titan, Ghost derken...

Just Cause 4'te karşılacağımız bir sürü türden düşman bulunuyor. Just Cause 3'ten gelen bazı düşman türleri bulunurken aynı zamanda yeni türden düşmanlar görmek mümkün. Kurşundan hasar almayan düşmandan tutun, istediği zaman görünmez olan türden bir asker bile bulunuyor. Aşağıda ise Avalanche Studios'un yayınladığı Spotlight videosunu izleyebilirsiniz.

Fark edildiği gibi bir sürü düşman tipi var, eski oyunlarda Rico rastgele ateş etmesi sonucunda düşman öldürürken, bu sefer biraz daha dikkatli ve düşünceli olmamız gerektiği kesin. Avalance Studios, Spotlight türündeki videoları yüklemeye devam edeceğini de belirtti. Kim bilir, belki de bir sonraki video araçlar veya karakterler hakkında olur. Hepimiz bekleyip göreceğiz.

Just Cause 4, 3 Aralık 2018 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 4'ün yeni Spotlight videosu düşmanlar ile alakalı
İlginizi Çekebilir