1/2

Kara Ekran #37 Married with Children

Ceyda Doğan 3.12.2013 - 16:47
"Yapmak istediğiniz iş için giyinin, yaptığınız iş için değil"
Etrafımızdaki evli çiftlere baktığınızda kimi zaman kendinizi onlar yerine koyabiliyor, kimi zamansa "evlilik" kelimesi tüylerinizi diken diken edebiliyor öyle değil mi? Kaçınılmaz bir son gibi düşünseniz bile, işin ucunda sizi hayat boyu bekleyen mükemmel bir macera olduğundan emin olun, tabii ki doğru insanı bulduysanız. İşin hayat dersi kısmını geçip, biraz da esprili kısmına değinelim.

1987 yılının en başarılı komedi dizilerinden biri olan Married with Children da, evliliğe olan bakış açınızı çok farklı boyutlara taşıyacak. İzleyenler bilirler, tam 11 sezondan oluşan dizinin en komik tarafı; kişiler arasındaki konuşmalar.

Kara Ekran #37 Married with Children
Dizimiz Chicago'daki bir aileyi gözler önüne seriyor. Alt tabaka ailelerinden biri olan Bundy'ler, ayakkabı satıcısı olan Al Bundy, tembel ve alaycı anne Peg, aptal bir sarışın olan kızları Kelly, kadınlar tarafından pek hoşlanılmayan ve oldukça da akıllı oğulları Bud'dan oluşuyor.

ABD yapımı olan sitkom dizisi Married with Children, ülkemizde ilk kez Star 1 tarafından "Çocuklarla Evlilik" adı altında gösterilmişti. Ardından ATV'de "Çocuklarıyla Evli" adıyla yayımlanmaya devam etti, son olarak ise CNBC-e tarafından en mantıklı ismi olan "Evli ve Çocuklu" adıyla gösterilmeye devam etti.
Kara Ekran #37 Married with Children