Kendi "Hitman"inizi tutmak ister misiniz?

Murat Halilbeyoğlu 4.12.2012 - 16:18
İşte muhteşem bir Hitman uygulaması
GÜNCELLEME: Uygulamanın sitesi şu an için bilinmeyen bir sebepten dolayı açılmamaktadır. Aşağıdaki link'e tıkladığınızda sizi Hitman: Absolution sitesine yönlendirecek. Yaşanan yoğunluktan dolayı sistemde bir hata oluşmuş olması muhtemel. Doğal olarak aşağıdaki video da şu an için inaktif durumda.

ORİJİNAL HABER: Square Enix firması ve BAFTA ödüllü kreatif ajans Ralph, yeni bir Facebook uygulaması ile karşımızda.

20 Kasım'da çıkan yeni Hitman oyununun şeferine oluşturulan bu uygulamanın adı Hire Hitman.
Uygulamanın amacı ise adından belli. Facebook arkadaşlarınızdan dilediğinize bir suikastçı gönderip onlarla sonsuza kadar vedalaşmak.

Kendi "Hitman"inizi tutmak ister misiniz?
Her ne kadar buradan anlatıldığında canice gözükse de uygulama gerçekten başarılı olmuş.

Yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak uygulamaya Facebook hesabınız üzerinden login olup izin vermeniz. Ardından uygulama sizin arkadaş listenizdeki herkesi ekleyerek bunlar arasından bir hedef seçmenizi istiyor. Sonrasında seçtiğiniz hedef için suikastçının onu nasıl tanıyacağını belirten bir açıklama ve onun neden ölmesi gerektiğine dair bir sebep seçiyor ve keltoşumuzu kendisine gönderiyorsunuz.

İşin esas eğlenceli yanı ise hedefe gelen video. Uygulama isteği arkadaşınıza FB üzerinden geliyor ve uygulamaya izin verip doğum tarihini girerek FB üzerinden login olduğundan onun hakkında ilginç ve eğlenceli bir video yayınlanıyor.

Misal Ceyda'nın beni nasıl öldürdüğüne bir bakın! Özellikle profil resmim çok çekici olmuş :)

İyi seyirler.


Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kendi "Hitman"inizi tutmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir