Ubisoft'ta onları ipin ucunda tutmak için iddialı açıklamalara devam ediyor. Bunlardan sonuncusu oyunun animasyon yönetmeni Colin Graham'ın Twitter üzerinden yaptığı iddialar üzerinden şekilleniyor.
Twitter üzerinden "Watch Dogs'un açık dünya mimarisine bekleme ekranı yakışmaz" diyen Graham, oyunda kesinlikle yükleme ekranlarının olmayacağının sinyalini verirken, PAX East için yepyeni görüntülerle oyuncuların karşılarına çıkacaklarını da belirtti.
PAX East, 11 Nisan'dan 13 Nisan'a kadar Boston'da gerçekleşecek, tabii ki detayları Merlin'in Kazanı'nda bulabileceksiniz.

Yorumlar (6)
Watch dogs yukleme ekranlari ile geldi. Hemde ne yukleme ekrani, kahvem bitti beklerken :(
arkadaşlar aslında loading ekranı binalara girme falan varsa o durumlarda, başka yere geçişlerde falan olur büyük ihtimalle. Yani normal caddede giderken önce bina 140p den 1080pye kadar çıkar. İnternet hızına bağlı hızlı yada yavaş olr Grafiklerden anlaşılıyor hızlı net ve pc yoksa kalite düşük olr
Boşuna 16 çekirdekli işlemciler yapmıyorlar. 8 çekirdek oyun esnasında devreye girerken diğer 8 çekirdek ile loading yüklemesine başlayabilir. Siz oynarken aslında bir sonraki loading ekranı yüklenmiş olur böylece. Bence son derece doğru bir karar vermişler.
bi cıkmadı gitti şu oyun
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.04.2014 14:45:00 - Colosus demiş ki:</b><br>özledim be loading yazılarını, çayın altını yakar su koyardım, bir kontrol eder geri gelirdim. sonra demlerdim. en son çay almaya giderken ekran değişir oyuna dalar ve çaydanlığı yakardım :D</font></td></tr></table><br></center> Bu adamı başınızın üstüne koyun. :D
SSD alın rahat edin.