Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam'de ücretsiz oluyor

Alparslan Gürlek 19.06.2020 - 12:28
Warhorse Studios'un sevilen gerçekçi Orta Çağ temalı rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam üzerinde ücretsiz olarak oynanabilecek.

Warhorse Studios tarafından geliştirilen, gerçekçi yapısıyla Orta Çağ temasını birleştiren rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu ücretsiz oluyor.

Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek

Warhorse Studios tarafından kickstarter ile desteklenerek geliştirilen, Orta Çağ severleri tatmin etmeyi başarmış gerçekçi rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam'de ücretsiz oluyor. Warhorse Studios, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir duyuruyla oyunun dün TSİ 20:00 itibariyle ücretsiz bir şekilde oynanabilir olduğunu duyurdu.

Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam'de ücretsiz oluyor

Kingdom Come: Deliverance, 1403 Bohemya'sının bozkırlarında ve ormanlarında geçen, o dönemin mimarisini neredeyse aynı şekilde yansıtan bir rol yapma oyunu. Temel olarak Henry ismindeki baş karakterimizin, Macaristan Kralı Sigismund'un gönderdiği Kuman ordusu tarafından yerle bir edilmiş hayatını ve intikamını anlatan oyun, Skalitz'den başlayarak Sassau'ya kadar uzanıyor. Oyunun gerçekçi yapısı ve nispeten zor kılıç dövüşleri oyuncular tarafından beğeniyle karşılandı. Lakin bazı oyuncular da oyundaki bütün bu gerçekçiliğin gereksiz olduğundan ve oyunun hatalı olmasından yakındı.

Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance oyununa sahip olan oyuncuların sayısının 3 milyon kişiyi bulmasının ardından, bunu kutlamak için oyunu bu hafta sonu için ücretsiz olarak Steam üzerinden sunacaklarını belirtti. Kickstarter projesi olarak başlayıp ayakları üzerinde durabilen bir oyun haline gelen Kingdom Come: Deliverance uzun zamandır oyuncularıyla iç içeydi. Oyun dün akşam 20:00'dan itibaren ücretsiz olarak oynanabilir oldu. Warhorse Studios bu duyuruyla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden oyuncularla bir teşekkür mesajı paylaştı.

Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam'de ücretsiz oluyor

Kingdom Come: Deliverance hakkında

Kingdom Come: Deliverance, Bohemya Krallığı topraklarında 1403 yılında geçen bir intikam hikâyesi olarak nitelendirilebilir. Gerçekçiliğin sınırlarını sonuna kadar zorlayarak oyunculara uzun soluklu ve zorlayıcı bir deneyim vaat eden oyun Warhorse Studios tarafından geliştirildi. Kickstarter üzerinden oyuncular, oyuna finansal anlamda çok büyük oldu. Oyunun içerisinde kiliselerde ve manastırda Kickstarter üzerinden destek olan oyuncuların isimlerini yahut kullanıcı adlarını görmek mümkün. Sevilen rol yapma oyunu raflarda yerini 13 Şubat 2018 tarihinde aldı ve o günden bu yana halen güncelleniyor. Oyun, an itibariyle 3 milyon kopyadan fazla satmış durumda.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 19:39
Beleş oyuna göre kriter belirleyenler sanki o oyunları oynuyor musunuz? Kaçınız oynuyor? Kaç tanesini oynuyor? Dolayısıyla çok bir değeri yok genel olarak. Ayrıca o kadar bol zamanınız mı var da, al bir oyun oyna. Fiyatlar makul olsun daha iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 18:59
arkadaş gog bile kendi düsturuna uygun ücretsiz oyunlar dağıtıyor 1 ayda 5 oyun verdi steam hala ücretsiz hafta sonu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 13:43
Epic 2 günlük değil ömürlük vermişti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 12:43
Epic games sağolsun varolsun hafta sonu ile de değil ömürlük ahhh Steam ahh ne de severdim seni..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Come: Deliverance bu hafta sonu Steam'de ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir