Kingdom of Amalur yapımcısına neler oluyor?

Murat Halilbeyoğlu 15.05.2012 - 17:10
38 Studios'da bir terslik var
Kingdoms of Amalur: Reckoning'in yapımcısı 38 Studios için tehlike çanları çalıyor gibi.

Yerel bir gazetenin haberine göre Rhode Island (firmanın bulunduğu Providence şehrinin yer aldığı eyalet) eyalet valisi Lincoln Chafee, 38 Studios'tan yetkililer ile pazartesi gecesi bir görüşme yapmış. Konu ise firmanın mevcut finansal durumuymuş.

Stüdyo Massachusetts'ten Rhode Island'a taşınması koşulu ile 2010 yılında 75 milyon dolar mükellef destekli kredi almış.

Haberler çok net olmasa da genel konu stüdyonun finansal problemler ile boğuştuğu yönünde. Vali Studio 38'in çözüme ulaşabilmesi için resmi makamlarla iletişime geçmiş. Vali konu hakkında şunları söylüyor:

Kingdom of Amalur yapımcısına neler oluyor?
"Bu durumdan biz de endişeliyiz ve Studio 38'in Rhode Island toplumunun bir parçası olarak kalması için olabilecek herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Onlarla farklı sorunlar üzerine çalışıyoruz. Eğer Studio 38'in sabit duruma gelip gelmeyeceğini soracak olursanız tek cevabım, üzerinde çalışıyoruz olur."

Tüm Stüdyo çalışanlarına bu sıkıntılı durumdan kurtulmaları için bol şans diliyoruz. Nitekim son dönemlerde sürekli stüdyo kapatılması (teşekkürler THQ) oyun severlerin canını sıkıyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom of Amalur yapımcısına neler oluyor?
İlginizi Çekebilir