Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Kingdoms of Amalur: Reckoning çok büyük

Hem de Oblivion kadar büyük!

Kingdoms of Amalur: Reckoning çok büyük

Big Huge Games adına yaraşır bir şekilde karşımıza çıkıyor ve Kingdoms of Amalur: Reckoning'i kocaman bir oyun olarak önümüze servis ediyor. Firmanın söylediğine göre Kingdoms of Amalur: Reckoning'nin haritası, Oblivion kadar büyük olacak! GamesRadar'a konuşan Craig Krstolic, farklı oranların olduğunu, Oblivionun merkezde bir şehir ve çevresindek bir alan şeklinde bulunduğunu söylerken, Kingdoms of Amalur: Reckoning'in de büyük bir alan ve çevresine yayılmış bir sürü küçük şehir ve kasabalarla dolu olduğunu ekliyor. EA tarafından dağıtımı yapılacak olan Kingdoms of Amalur: Reckoning, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için gelecek sene Şubat ayında bizlerle birlikte olacak.

Oyun ünlü yazar RA Salvatore'un dünyasından kopup gelmiş bir hikayeye sahip olacak.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

en dandik pclerde bile yüzde 1 kasma vardı oblivion için diyo biri ben gülmekten yarıldım arkadaşım aynı oyundanmı bahsediyoruz i5 işlemci 4gb ddr3ram 1gb 128bit ekran kartım var ben oblivionu oynayamıyorum neden bahsediyosun sen

0 puan
A
ankaland Çırak

yahu bir şans verin oyuncağaza.... age of dragon saçmalığından iyi olacağı kesin.yada şu karınca serisi oyun olan tomb rider oyunundan iyi olacaktır.hep önyargılıyız. daha oyun çıkmadan tenkitler başladı. obilivion kasıyordu. o kadar çok kasıyorduki o zamanlar fx 5500 model ekran kartında full detay oynayamamıştım. arda bir sistem hata veriyordu. ki xp kullanılıyordu. ve monitörler 17' büyüklüğündeydi. şimdi full hd ekranlarda oynuyoruz. üstelik 23' monitör kullanılıyor(çoğu oyuncuda). darksider oyunu gibi bir harika ÖNYARGILARA kurban gitti. yok bilmem hangi oyuna benziyormuş. arada gitti güzelim DARKSIDER oyunu... bir oyun için ne kadar emek dökülüyor. bırakın oyun çıksın testler incelemeler yapılsın. ondan sonra konuşalım. unutmayalaım ki bir oyunda onlarca insanın alın teri var. ve yanlış yönlendireceğimiz arkadaşşımızın oyunu almaması nedeniyle o insanların haklarına ve emeklerine saygısızlık etmiş olacağız.

0 puan
W
WolForEst Rün Ustası

beklenti 0

0 puan
M
MiSaNTHRoPist Bilge

Bu oyundan öyle çok beklentim yok ama yinede bekliyorum. Umarım çıktığı zaman güzel bir RPG oyunuyla karşılaşırız.

0 puan
A
Abazangoranza Büyü Kâtibi

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.10.2011 09:23:00 - CrazyFrog demiş ki:</b><br>Salvatore hikayenin bir yerine drizzt do'urden'i de eklerse tadından yenmez </font></td></tr></table><br></center> O değil de şu Kara elf üçlemesinin ilk kitabındaki Drow hiyerarşisini hakkıyla işleyen bir rpg inanılmaz olurdu. Oblivion kadar büyük olacakmış bi köşeye sıkıştırsınlar işte Menzoberranzan'ı :D

0 puan
C
CrazyFrog Baş Simyacı

Salvatore hikayenin bir yerine drizzt do'urden'i de eklerse tadından yenmez

0 puan