Kingsman 2'ye ünlü bir isim daha katıldı

Ersin Kılıç 14.04.2016 - 11:39
Merakımız artıyor
Farklı tarzı ile ajan filmlerine değişik bir pencereden bakmamızı sağlayan Kingmsn Secret Service, son zamanlarda izlediğim ve aklımda kalan en iyi filmlerden birisiydi. Bu nedenle filmin devamını büyük bir merakla bekliyorum ve film için gelen yeni haberler de bu beklentimi fazlasıyla arttırıyor.

Daha önce filmde Kingman'ın Amerikan versiyonunu da göreceğimiz belirtilmişti. Bizimkiler paravan olarak bir terzi kullanırken Amerikan ajanlarının bir viski fabrikasını tercih edeceğini öğrenmiştik. Bu tarz göndermelerle de kendi tarzını koruyan devam filmi için son olarak ünlü müzisyen Elton John'un da adı geçmişti. Bugün ise ünlü bir oyuncunun daha Kigsman: Golden Circle kadrosuna dahil olduğu oyuncunun kendi ağzından açıklandı.

Daha önce Dear John, Magic Mike, Jupiter Ascending ve Jump Street serisinden hatırlayacağımız Chaning Tatum, Kingsman: Golden Circle filminde yer alacağını kendi twitter adresi üzerinden doğruladı. Ünlü aktörün hangi rol ile karşımıza çıkacağı ise şimdilik belli değil.

Kingsman: Golden Circle 16 Haziran 2017'de vizyona girecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2016 12:47
kalite kokan bir film
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingsman 2'ye ünlü bir isim daha katıldı
İlginizi Çekebilir