Kojima'nın yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığı açıklandı

Ersin Kılıç 22.10.2020 - 12:57
Kojima Productions sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre Hideo Kojima ve ekibi yeni proje için kolları sıvamış durumda.

Oyun dünyasının sivrilen isimlerinden biri olan Hideo Kojima anlaşılan yeni oyun projesi için kolları sıvamış durumda. Kojima Productions sosyal medya hesapları üzerinden ekibin yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığı doğrulandı.

Hideo Kojima yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Hideo Kojima aslında daha önce yaptığı paylaşımlarda yeni projenin sinyallerini vermeye başlamıştı. Sık sık bir korku oyunu geliştirmek istediğini belirten ünlü yapımcı, dönem dönem paylaştığı masasıyla birlikte birçok teorinin ortaya atılmasına da sebep olmuştu. Masada duran kitaplar, figürler ve ekrandaki kodlardan ipuçları çıkarmaya çalışan oyun severlerin, sosyal medya platformlarında kafa patlattığına sık sık şahit olduk. Bu paylaşımlara rağmen resmi bir açıklama ise yapılmamıştı. Geçtiğimiz saatlerde is yapılan bir paylaşım ile yeni oyunun geliştirme aşamasında olduğu da resmiyet kazandı.

Kojima Productions sosyal medya hesaplarından bir duyuru yapıldı ve yeni proje için eleman arayışında olunduğu duyuruldu. Bu açıklamada "Kojima Productions yeni bir projenin geliştirilmekte olduğunu ve Tokyo stüdyomuzda çalışmak için işinin ehli, yetenekli kişileri işe almak istediklerini doğruladı. Açık olan iş pozisyonları ve gereksinimler hakkında daha fazla bilgiye resmi sitemizden ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verilmiş.

Kojima'nın yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığı açıklandı

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2020 02:25
Bence oyun sektörünü bırakıp komple film dizi camiasına geçsin de rahatlayalım. Netflix e yanlar durur artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2020 14:21
Death stranding faciası gibi olmasın ,,,eski silent hill'lara götür bizleri pt'den bile daha korkunçunu yap yapki yeni nesil konsollarda yaşayalım bu efsane yapıtı,,yada bambaşka yeni bir oyunla karşılaştır bizleri ama dediğmiz gibi stranding faciası olmasın ,,,EFSO BİŞEY OLSUNNNNNN.....
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2020 16:46
facia sensin oglum death stranding gecen yılın en iyi oyunlarından biriydi ama senin gibiler anlamamıs olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2020 00:59
Bu adamın kafasındakiler bize fazla geliyor bence. Bir iş yapmaya çalışıyor ve ya eksik yapıyor ya kafasındakiler ortaya dökecek imkanı bulamıyor. Hayatta kojima kadar önü kesilmiş biri yoktur herhalde. Şahsen ben mgs nin felsefesini anlayabiliyorum, daha fazlasıyla başedemem bence mgs yap hideo.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2020 13:22
Çıkar çıkar, gene Denuvo korumalı çıkar. Kırılınca oynaması daha da zevkli oluyor öyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2020 12:42
Mgs çıkar kardeş...Başka bir iş yapma lütfen.Doğa yapma diyor işte.Yapma sende...Phantom pain bile bir "denemeydi" senin için.Her ne kadar bizim için şaheser olsada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kojima'nın yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığı açıklandı
İlginizi Çekebilir