Lucius 3, 2018 sonlarına doğru Steam platformunda yerini alacak

Hürkan Çalışkan 29.08.2018 - 16:28
Lucius serisi yeni oyunu ile tekrar karşımızda.

Shiver Games tarafından geliştirilen ve aynı zamanda yayıncılığı üstlenilen korku oyunu Lucius serisinin yeni oyunu Lucius III, yayınlanan bir tanıtım videosu ile duyuruldu. Lucius 3, 2018’in ilerleyen dönemlerinde Steam platformu üzerinde satışa sunulacak.

Lucius ile tekrar buluşma zamanı geldi

Lucius, serinin 3. oyunu ile aramıza geri dönmeye hazırlanıyor. Oyunda tamamen yeni bir anlatı deneyimi ile, eski Winter Hill mahallesine dönüş yapıyoruz. Çıkılan bu zorlu yolda, sıkıntılı bir süreç ve deneyimler oyun severleri bekliyor olacak. 

Lucius 3, hem oyun açısından hem de hikaye açısından serinin köklerine dönmeyi vaat ediyor. Oyun, küçük bir kasaba olan Winter Hill etrafında odaklanmış bir anlatı olarak oynanacak. Ayrıca oyun, hikayesi içerisinde oldukça kasvetli bir atmosfer ile bol bol şiddet içeriği bulunduracak, ancak bu kez pişmanlık ve üzüntü duygularını oyunculara yaşatacak anlar da, Lucius 3 içerisinde yer alacak.

Yayınlanan bir tanıtım videosu ile duyurulan Lucius III, muhtemelen 2018 yılının son zamanlarına doğru oyun severler ile buluşacak. Yayınlanan duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 03:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2018 23:55
İlk oyun gibi yaparlarsa güzel olur. 2. Oyun gibi dandik yapmazlar inşallah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Lucius 3, yayınlanan bir video ile duyuruldu
İlginizi Çekebilir