Korku oyunu Stray Souls duyuru fragmanı yayınlandı

Batuhan Bolat 16.03.2023 - 15:48
Bağımsız oyun stüdyosu Jukai Studio tarafından geliştirilen psikolojik korku oyunu Stray Souls duyuru fragmanı yayınlandı.

Bağımsız geliştirici Jukai Studio tarafından geliştirilen psikolojik korku oyunu olan Stray Souls, bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden Steam aracılığıyla yayınlanacak. Oyunun duyuru fragmanı YouTube platformu üzerinden yayınlandı. Stray Souls'un yönetmenliğini daha önce 2021 yapımı The Medium'da Bloober Team ile çalışan Artur Laczkowski yapmakta.

Korku oyunu Stray Souls fragmanı

Resmi internet sitesine göre Stray Souls, modern korku ögelerinden ilham alırken Unreal Engine 5 ve MetaHuman teknolojisi sayesinde yoğun gerilimler sunmakta. Jukai Studio'nun bugün paylaştığı son fragmanda da görüldüğü üzere Stray Souls, yoğun yağmur, baskıcı gölgeler ve sis perdesi ile PS2 dönemi korku oyunlarının ikonik ve özlediğimiz korku oyunu atmosferine götürmekte.

Silent Hill'e yapılan gönderme belki açıkça belli olsa da, oyunun resmi web sitesi Dark Souls'un etkisine de işaret etmekte. Web sitesinde oyunun oynanışı "klasik korku dövüşü ve soulslike türünün birleşmesi" olarak tanımlamakta. Ayrıca oyuncular yoğun bir ormanla çevrili küçük bir kasaba olan Aspen Falls'u keşfedecekler. Ancak Aspen Falls, öngörülemeyen hava koşullarına sahip ve hem savaşılacak hem de saklanılacak korkunç yaratıklarla dolu.

Aspen Falls'ın sel sularına ve korku verici atmosferine karşı koymak için oyuncular, büyükannesinin evini 18. doğum gününde miras alan Stray Souls'un ana karakteri Daniel'i oynayacaklar. Şansının yaver gitmesi umuduyla Aspen Falls'taki büyükannesinin evine doğru yola çıkan Daniel, geçmişi, şimdiki zamanı ve en önemlisi geleceği etrafında dönen kasvetli bir komplonun farkına varır.

Stray Souls ilk olarak Jukai Studios'un resmi Twitter hesabından Kasım 2021'de duyuruldu. Oyunun önemli bir demo sürümü Aralık 2021'de Steam üzerinden erişime açıldı. Ancak bu demo oyunun Steam sayfasından kaldırıldı. Şu anda Stray Souls, Steam üzerinden listeleniyor ve istek listesine eklenebiliyor. Ancak oyun şu anda PlayStation Store veya Microsoft Store'da mağaza sayfası bulunmuyor. Oyunun çıkış tarihi ve fiyatlandırma hakkında daha fazla bilgi henüz açıklanmadı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2023 20:33
Animasyonlar daha iyi olabilir gibi ama iyi bir hikaye ve atmosferle açığı kapatabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Stray Souls duyuru fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir