Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Kratos'un mucidi şikayetçi

Kratos'un mucidi şikayetçi

Kratos'un mucidi şikayetçi


God of War’un tasarımcısı David Jaffe, provokatif ifadeleriyle sıkça basının gözüne çarpan biri; fakat bu sefer biraz fazla ileri gitti gibi görünüyor.

Kratos’un mucidi, kendi yayımladığı bir görüntülü haberde, kullanılmış oyunların satışına karşı verip veriştirdi. Çok sert ifadelerle, ikinci el oyunların satışından oyun üreticilerinin hiç para kazanmadığı hakkında şikâyetlerde bulundu. Jaffe’in bu durumu kullanılmış arabalarla karşılaştırdığı söyleniyor. Buna göre tasarımcı kullanılmış bir arabanın ucuza satılmasının anlaşılabilir olduğunu, çünkü eskidiğini, ama oyunların içerik ve kalite açısından hep aynı kaldığını söylüyor.

Fakat bu haberden utanmış olacak ki, Jaffe hemen geri vitese takıp söylediklerini geri almış ve o günden bu yana da ortalarda görünmüyor.

Kutusu zedelenmiş, DVD’si çizilmiş bir oyun, mağazadan alacağınız yeni oyunla hiç bir tutulabilir mi?

KAYNAK gameswelt.de

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Yanıldığı nokta şu: Oyunlar da eskiyor. Hiçbir zaman güncel kalmıyorlar. Kabul ediyorum ciddi bir emek olduğunu fakat biz karşı tarafı anlarken buradaki insanları da anlamalıyız. Yani çift taraflı empati kurmalıyız. Kiminin babasının fabrikası olabilir. Onların tuzu kuru konuşur. Onları elersek geriye kalan sade vatandaşın aylık maksimum 1 adet oyun alacak lüksü var. Dolayısıyla da bazen değiş tokuş yapmak zorunda kalabilirler. Ayrıca araba takasını normal gören bir şahıs eğer ki gelip oyun takasını anormal görüyorsa kendi kendini çürütüyor demektir. Çünkü araba gibi oyun da eskiyor.

0 puan
MO
MK Okuru

he tabi milyar dolara geçiyo adamlar bitanemi oyun yapıyolar sanıyosunuz adamlar devamlı oyun yapıyolar hersene oyun çıkartıyolar herseen devam oyunları geliyo karşınıza peki bu oyunlar çıkıyoda neadarı satılıyo nekadarı satılmıyo. size ordan hava hoş siz istiyosunuz oyunlar 5 tl olsun heralde.emek nedir bilmiyosunuzki.

0 puan
MO
MK Okuru

God of war hakediyo hocam o emeği siz verseniz eminim adamın yaptığının daha fazlasını yapardınız az biile demiş adamı tr ye göre değerlendirmeyin bi empati kurun sadece bir empati kurun

0 puan
MO
MK Okuru

take-two geçen sene 1 milyar dolar ciro yapmış ama karı geçen sen 50 milyon dolardı.bu sene son 3 ayda 55 milyon dolar zarara gitti.

0 puan
MO
MK Okuru

18:03:40 yazan arkadaş istersen 100 tane al çöpe at istersen 100 tane al dağıt onlar sana yarıyıp yaramasına bakmazlarki sattımmı sattım hatda senin ole yapman onların karına :)

0 puan
MO
MK Okuru

milyar dolarlık bi oyun yok bide gad of war değil GOD OF WAR...... ama şu bi gerçekki god of war 3 dünyanın gelmş geçmiş en iyi aksiyon oyunu olcak oyun bu arada 1080p çözünürlüğünde ve 60 fps de yapılıyo normal çözünürlükte bi lcd tvde gerçek görüntüyü alamazsınız 1080p lcdniz war ise bu oyunu bitirmeye kıyamazsınız:)

0 puan