1/6

Kurban Bayramı'nda oynanacak oyunlar

Metin Çatalkafa 19.11.2010 - 22:09
Önümüz bayram, hangi oyunu oynasak acaba?
Merhaba sevgili Merlinciler! Uzun soluklu tatiller, biz oyun kurtlarının her zaman beklediği,  “Ah bir zamanım olsa da şu oyunu oynayabilsem” dediğimiz anlardır. Bu Kurban Bayramı’nda da tam böyle bir tatil bizi bekliyor olacak. Merlin’in Kazanı olarak biz de bu bayramda oyuncular için neler yapabiliriz diye kazanımızı şöyle bir karıştırdık ve sizler için bayramda oynanabilecek oyunları listelemeye çalıştık. Şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyoruz.

10 - DeathSpank (PC, PSN, XBLA)

Bir oyunun başarılı olması için veya oyuncuya zevk vermesi için illaki AAA dediğimiz yüksek bütçeli, yüksek katileye sahip bir yapım olması gerekmiyor. Oyun dünyası bunun örnekleriyle dolu.

Kurban Bayramı'nda oynanacak oyunlar
Mesela DeathSpank... Yapımcısı da oyun dünyasının en zeki isimlerindin biri olan Ron Gilbert. Ron Gilbert, Lucas Arts’da çalışmış, Monkey Island, Grim Fandango gibi oyunların arkasındaki gizli bir kahraman. Ron Gilbert’ın yeni oyunu aksiyon RPG türünde olduğu için vakti olanlar için eğlenceli bir alternatif. DeathSpank, ekim ayında PC için, daha öncesinde XBLA ve PSN için çıkmıştı. Eğer daha önce denemediyseniz, bu tatilde mutlaka şans verin. Pişman olmayacaksınız.