Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Kuzey Kore hangi MMO'yu hedef aldı?

Kuzey Koreli hacker ordusunun hedefinde hangi MMO var?

Kuzey Kore hangi MMO'yu hedef aldı?
New York Times'ın haberine göre, Seul polisi, Kuzey Çin'de Lineage ve Dungeon Fighter Online oyunlarını hedef alan bir grup hacker keşfetti.

Kuzey Kore hangi MMO'yu hedef aldı?

Hackerlar tamamen otomatikleştirilmiş bir script'le birlikte altın topluyor ve gerçek para karşılığında üçüncü parti sitelerden satışa sunuyorlar. Yazılım oyunculara da para karşılığı satılıyor.

Grup 2 sene içerisinde 6 milyon dolar gelir elde etmiş ve %55'ini hacker'lara ödemiş. Bu hacker'ların da aylık 500 dolar'ı Kuzey Kore hükümet çalışanlarına aktardığı belirlenmiş.

Bu çalışanların Office 39 adı verilen karanlık bir örgüte üye oldukları ve elde edilen milyarlarca dolar gelirin nükleer silah geliştirme programlarına aktarıldığı belirtiliyor.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (2)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

S
sukru Simyacı

maşallah film olur vallahi bu haber içeriğinden

0 puan
G
gokturkxgn Büyü Kâtibi

aman cabala bulaşmasınlar :D

0 puan