Last of Us: Part 2, Türkçe seslendirme kadrosu açıklandı

Ersin Kılıç 13.05.2020 - 16:51
Oyunun dublajlı ilk fragmanından sonra The Last of Us Part II'deki seslendirme sanatçılarının kim olduklarını da Playstation Türkiye tarafından açıklandı.

Playstation Türkiye yaptığı açıklama ile The Last of Us Part II, Türkçe seslendirme kadrosunu duyurdu. Altyazı desteğinin yanı sıra bir başka önemli oyunu daha Türkçe dublajlı olarak oyun severlere sunacak olan firma, oyundaki karakterlerin kimler tarafından seslendirildiğini de açıklamış oldu.

Last of Us: Part 2, , Türkçe seslendirme kadrosu açıklandı

Listeye baktığımızda daha önce birçok projede çalışan önemli isimlerin The Last of Us part II seslendirme kadrosunda olduğunu görüyoruz. Daha önce çeşitli animasyon ve film projelerde seslendirme sanatçısı olarak yer alan Nihan Omuz Ellie karakterine sesiyle hayat verecek. Hızlı ve Öfkeli, Madagaskar, Piyanist, Hobbit ve Doctor Strange gibi projelerde çalışan Zeki Atlı ise oyunda Joel karakterini seslendiriyor. Tabi seslendirme kadrosunda deneyimli isimlerden Murat Serezli'de dikkat çeken isimler arasında. Playstation Türkiye tarafından yapılan açıklama ve seslendirme kadrosu şu şekilde;

Not: Spoiler tehlikesi nedeniyle haber yoruma kapatılmıştır.

2013 yılında piyasaya çıkan ve çıkışından beri onlarca ödül alan The Last of Us serisinin ikinci bölümü için geri sayıma geçildi. Bu yılın merakla beklenen PlayStation 4’e özel oyunu The Last of Us Part II, 19 Haziran 2020 tarihinde Türkçe dublaj, altyazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerle buluşacak. Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us Part II için Türkçe seslendirme kadrosu ünlü isimleri bir araya getiriyor.

Ellie – Nihan Omuz
Joel – Zeki Atlı
Tommy – Murat Serezli
Jesse – Arda Aydın
Dina – Seda Özelsoy
Lev – Gülnur Badakal
Yara – Işıl Kılıç

Last of Us: Part 2, Türkçe seslendirme kadrosu açıklandı

Last of Us: Part 2, Türkçe seslendirme kadrosu açıklandı

Last of Us: Part 2, Türkçe seslendirme kadrosu açıklandı
İlginizi Çekebilir