LawBreakers'ın PS4'te kaplayacağı boyut belli oldu

Furkan Güler 7.08.2017 - 11:36
Yenilikçi FPS oyunu LawBreakers, PlayStation 4'te beklenenden daha az yer kaplayacak.
Gears of War serisinin babası Cliff Blezinski'nin yeni oyunu LawBrakers, diğer FPS oyunlarında karşılaştığımız mekaniklere yenilerini katmak için geliyor. Farklı karakter sınıfları ile objektife dayalı bir oynanış mekaniği sunan LawBreakers'ın, PlayStation 4 platformlarındane kadar alan kaplayacağı belli oldu. Yeni nesil oyunların aksine LawBreakers, 8.93 GB'lık bir alan kaplayacak. Oldukça düşük olan bu alan ihtiyacı sayesinde LawBreakers'ı her zaman PlayStation 4'ün HDD'sinde tutabilirsiniz.

LawBreakers'ın PS4'te kaplayacağı boyut belli oldu
Temelinde arena tabanlı bir oynanış mekaniği sunan LawBreakers'a ilk baktığınızda aklınıza Overwatch veya Team Fortress 2 gelebilir. Ancak LawBreakers'ın her iki oyundan da oldukça farklı olduğunu belirtelim. Özellikle oyunun, e-spor kavramını temel olarak geliştirildiğini söyleyen Blezinski, LawBreakers'a e-spor sahnesinde oldukça güveniyor.

Gears of War serilerinden edindiği tecrübeyi oyuna aktaran Blezinski, farklı bir FPS oyunu yapmak istediklerini ve bunu başardıklarının altını çiziyor. 18 karaktere ve 9 karakter sınıfına sahip olan LawBreakers'ın en zor kısmının, karakterler arasındaki dengeyi sağlamak olduğunu söyleyen Cliff Blezinski, oyunu ön siparişle satın alan oyuncuların ekstra kostümler alacağını da söyledi.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
LawBreakers'ın PS4'te kaplayacağı boyut belli oldu
İlginizi Çekebilir