League of Legends'a 2 şampiyon birden duyuruldu

Ersin Kılıç 5.04.2017 - 11:22
Rakan ve Xayah geliyor
League of Legends için yeni güncellemeler dışında yeni şampiyonlar da gelmeye devam ediyor. Bu sefer duyurulan şampiyonlar ise diğerlerine göre farklı bir duyuru ile karşımıza çıktı. Çünkü oyun için yanlış hatırlamıyorsam ilk defa ikili bir duyuru ile karşılaştık.

Tabi daha önce Annie, Kindred gibi şampiyonlar olsa da bu duyuruyu onlardan ayıran bir nokta var. Duyurulan bu ikili iki farklı oyuncu tarafından kontrol ediliyor. Asi olarak tabir edilen Xayah ve ona aşık olduğu için yardımcı olmaya çalışan Gönülçelen Rakan çok yakında Sihirdar Vadisi'ne iniş yapacaklar.

Bu iki karakterin en büyük özelliği ise ortaklaşa saldırılara sahip olmaları. Öyle ki birisi Base'e dönmek için hareete geçtiğinde diğeri yanına giderse Aşk Atlayışı isimli özellik sayesinde diğer şampiyon da otomatik olarak Base'e dönüyor. tabi bu özellik dışında normal saldırılarda da birçok ortak özelliğe yer verilmiş. Ayrı ayrı kullanılabilseler de özellikle Alt Koridor'da iki karakterin farklı bir sinerji yaratacağını da söyleyebiliriz. Karakterler için açılan özel sayfaya buradan ulaşıp, karakter özelliklerine göz atabilirsiniz.

League of Legends'a 2 şampiyon birden duyuruldu
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 08:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'a 2 şampiyon birden duyuruldu
İlginizi Çekebilir