League of Legends'ın yeni karakteri resmi olarak tanıtıldı!

Hakan Bozdemir 27.09.2013 - 12:16
Piltover'on delisi
League of Legends'a yeni bir karakter geleceği biliniyordu. Her yeri trolleyen ve ilk başta sadece yüzü gösterilen Jinx şimdi ise resmi olarak detaylı bir şekilde tanıtıldı. Delifişek Jinx aşağı koridorda düşmanlarını sürekli olarak deli edecek ve oyunu oynayacak bir karakter olarak tasarlanmış. Delifişek Jinx'in yeteneklerine şöyle bir göz gezdirelim.

League of Legends'ın yeni karakteri resmi olarak tanıtıldı!
Pasif: Ay Çok Heyecanlı!

Jinx'in yakın zamanda saldırdığı bir şampiyon veya kule katledilirse veya yıkılırsa Jinx'in hızı kısa süre için artış kazanır. Daha sonra ise bu hız zamanla sonra erer.

Q: Değiştir!

Jinx'in iki çeşit ana silahı bulunur. Kılıç, Roketatar: Bu silahı kullanırken Jinx'in normal saldırıları mana harcar fakat meniz kazanır ve hasar alan rakibin yanındaki rakiplere de hasar verir.

Dan Dan, Makineli: Jinx'in normal saldırıları kısa süreliğine saldırı hızı verir ve bu etki üç defaya kadar birikir. Jinx saldırmayı kestiğinde ise birikmiş yükler teker teker silinir.

W: Cızzt!

Jinx ileriye doğru bir elektrik atışı yapar ve ilk rakibin hasar görmesine, yavaşlamasına yol açar.

E: Patlangaç!

Jinx bir hat üzerine bombalı kapanlar ateşler ve bu bombalar birkaç saniye sonra patlayarak yakındaki rakiplere hasar verir. Eğer rakip şampiyonlar bombanın üstünden geçerse bomba erken patlayarak onları sersemletir.

R: Manyak Güçlü Ölüm Roketi!

Jinx koca bir roket ateşler ve bu roket mesafe katettikçe hasar kazanır. Ayrıca patladıktan sonra yakındaki rakiplere de eksik can değerlerine göre hasar verir.


Jinx aşağı koridorda saldırı gücü taşıyıcısı rolünü oynayacak gibi görünüyor. Üstelik sahip olduğu yetenekler sebebiyle rakiplerini sağlam bir kombo yaparak kolayca katledebilecek gibi gözüküyor. Jinx hakkında daha fazla bilgi almak ve hikayesini öğrenmek istiyorsanız League of Legends'ın resmi sitesine girebilirsiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends'ın yeni karakteri resmi olarak tanıtıldı!
İlginizi Çekebilir