Left Alive'ın videosunda Metal Gear esintileri göze çarpıyor

Korhan ONUK 15.11.2018 - 15:31
Metal Gear Rex sen misin?

Square Enix tarafından geliştirilen yeni aksiyon oyunu Left Alive için bir fragman yayımlandı. Fragman sahip olduğu aksiyon ögelerinin yanı sıra, Metal Gear evrenine benzeyen robot yaratıkları ile oldukça dikkat çekici duruyor.

Yayımlanan fragman oyunun hikayesi hakkında bilgiler içeriyor.

Left AliveFront Mission evreninde geçen bir oyun olacak. Novo Slava'nın savaş bölgesinde geçecek olan oyun, bu zorlu şartlarda hayatta kalmaya çalışanları konu alacak. Ancak dünyasının acımasız olmasından dolayı ihanet, kan ve göz yaşının oyundan eksik olmayacağını söyleyebiliriz.

Left Alive'ın karakter tasarımları daha önce Metal Gear serileri için robot çizimleri yapan Yoji Shinkawa tarafından yapılıyor. Burada ilginç bir bilgiyi de belirtelim. Yoji Shinkawa, çizimlerine hayat verirken Yoshitaka Amano'dan etkilendiğini söyleyen bir tasarımcı. Yoshitaka Amano da, Front Mission serisinin baş tasarımcılarından birisi. Yani, Yoji Shinkawa, ünlendiği işlere ilham veren kişinin görevini bir nevi devralmış durumda. 

Yoji Shinkawa'nın oyunda yer alması görünüşe göre sadece karakter tasarımlarında kendini göstermemiş. Fragmanda Metal Gear hayranlarının hatırlayacağı Metal Gear Rex benzeri bir yaratık yer alıyor.Bunun iyi bir şey olup olmadığını oyun çıktığında göreceğiz, ancak ben evrenin kendine has olması gerektiğini düşünüyorum. 

Left Alive, 6 Mart 2019 tarihinde PC ve PS4 için çıkış gerçekleştirecek. Sizler fragman ve oyundaki Metal Gear esintileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2018 16:37
guzele benziyor oynanir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Left Alive'ın videosunda Metal Gear esintileri göze çarpıyor
İlginizi Çekebilir