LEGO DC Super-Villains'ın oynanış dinamiklerinde neler var?

Ahmet Özçilingir 14.06.2018 - 12:08
LEGO DC Super-Villains'tan uzun bir video geldi

Eğlenceli oynanış dinamikleriyle ve ortaklaşa oyun modları ile birlikte en eğlenceli oyunlar arasında yer alan LEGO video oyun serisinin son oyunu, LEGO DC Super-Villains'ın nasıl bir oyun olduğuna yönelik, oynanış dinamiklerinin, oyunun içeriğinin tanıtıldığı uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

LEGO DC Super-Villains'ın uzun bir oynanış videosu yayınlandı

E3 2018 konferansları sonrası, yapımcılardan adeta oyun bombardımanı gelmeye devam ediyor. PlayStation Live etkinliğine katılan LEGO DC Super-Villains yapımcılarının yorumlarının da yer aldığı uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Geniş kişiselleştirme seçeneklerinin bulunacağı oyunda, karakterden karaktere geçiş yapıp, birbirinden farklı süper kahramanların süper güçlerini kullanabileceğiz. LEGO oyunlarından alışkın olduğumuz parçaları inşa etme ve yıkma üzerine kurulu olan eğlenceli bulmaca dinamiği LEGO DC Super-Villains'ta da geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Özellikle farklı DC karakterleri arasına yaptığımız geçişlerde oynanış mekaniklerinde yaşanan değişim de göze çarpıyor. Bazı bulmacaları çözerken bu  farklı karakterlerin değişik özelliklerini de kullanmanız ve karakterler arası geçiş yapmanız da gerekiyor. LEGO DC Super-Villains'ın yayınlanan oynanış görüntülerinin olduğu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2018 03:06
çok farklı yaw oooo,bambaşka bir lego oyunu olmuş,bundan önce çıkan 125123123 tane oyuna hiç benzemiyor aynısı kesinlikle değil ( yersen )
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO DC Super-Villains'ın oynanış dinamikleri nasıl olacak?
İlginizi Çekebilir