LEGO serisinde bir ilk Beyond Gotman ile geldi

Can Furkan Gözütok 10.09.2014 - 11:34
Season Pass sistemi LEGO'larımıza da yansıdı
LEGO oyunları tarihinde bir ilk gerçekleşiyor.

LEGO serisinde bir ilk Beyond Gotman ile geldi
Yapılan duyuruya göre LEGO Batman 3: Beyond Gotman, Season Pass sistemine sahip olacak. Oyunun Season Pass sistemine sahip olanlar, Beyond Gotman için satışa sunulacak 6 DLC paketinin, toplamda 40 karakter, araç ve başarının sahibi olacaklar. Kasım ayında çıkacak olan ilk üç DLC ile Season Passs sahipleri;

- The Dark Knight Pack: Filmle aynı ismi taşıyan DLC'de, oyuncular Batman'i ve Komiser Gordon'u kontrol edebilecekler. Dahası, Joker olarak Harvey Dent'in polis eskortunu takip edebilecek ve onu ele geçirebileceğiz. Son olarak üçüncü filmde karşımıza çıkan Bane ve Catwoman karakterleri de oynanabilir olacaklar.

-The Man of Steel Pack: Oyuncular Jor-el, karısı Lara ve robotları Kelex'e yardım edecek ve onların, bebek Superman'i dünyaya göndermelerini sağlayacak. Dahası, oyuncular Jor-El'in evinde General Zod'un istila güçleriyle hatta kendisiyle bile yüzleşebilecekler.

- Batman 75th Pack: Joker ve Harley'i kontrol ederek, "kutlamanın çeşitli parçalarını bir araya getirmeye" çalışacağız. Ayrıca bu pakette, Batman'in yıllar boyu karşılaştığı farklı yüzlerle karşılaşabilirsiniz.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham; PS4, PS3, PC, PS Vita, Wii U, 3DS, Xbox One ve Xbox 360 sahipleri için geliştirilmekte. 14 Kasım taritihnde satışa sunulacak oyunun Season Pass'i ise, 12.70 euro satış fiyatına sahip olacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
LEGO serisinde bir ilk Beyond Gotman ile geldi
İlginizi Çekebilir