Lenovo Game On’a 1 yılda 23 bini aşkın ziyaretçi

Ersin Kılıç 20.05.2019 - 10:24
Lenovo Game On, 1.yılını geride bıraktı

Lenovo’nun isim ve teknoloji sponsorluğunda ve Beşiktaş JK’nın ev sahipliğinde oyun severlerle buluşan ‘Lenovo Game On’, 1. yılında İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından birinde tüm ziyaretçilerine üstün teknolojiyi deneyimleme imkanı veriyor.

Lenovo Game On’a 1 yılda 23 bini aşkın ziyaretçi

2018 Nisan ayındaki açılışından bugüne kadar 23 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan, 367 özel turnuvanın ve 85 farklı etkinliğin gerçekleştirildiği Lenovo Game On, toplam 1.000 metrekarelik alanda hem güvenli hem de rahat bir ortamda oyun oynayabilme şansı veriyor. Lenovo Game On’da ziyaretçilerine sıra dışı bir deneyim yaşatabilecek yepyeni ve en popüler oyunlar bulunuyor.

Vodafone Park’taki Lenovo Game On’da ayrıca Lenovo’nun satışa sunulmadan önce mekâna özel olarak ziyaretçilerinin deneyimine sunulan Lenovo Jedi Challenges Augmented Reality (Artırılmış Gerçeklik) tabanlı uygulaması da ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor. Lenovo Game On’da artırılmş gerçeklik deneyimi fırsatı veren 3 ayrı Jedi Challenges alanı bulunuyor.

Her gün 12:00-22:00 saatlerinde sadece 30 TL giriş bedeli ile ziyaretçilerini ağırlayan Lenovo Game On’da, üstün performanslı Legion marka oyun bilgisayarlarında dünya çapındaki oyun tutkunlarını en çok cezbeden Apex Legends, Call of Duty Black Ops 4 gibi en yeni oyunlar buunuyor. Lenovo Game On’da oyun severleri Cities: Skylines, Stardew Valley, Don’t Starve Together gibi özel hayran kitlesi olan yapımlar da bekliyor. Lenovo Game On'da PUBG, Fortnite, League of Legends ve CS: GO gibi dünyanın en ünlü ve en çok ilgi gören oyunları da bulunuyor.

Lenovo Game On’da oyun severler aynı zamanda Microsoft’un oyun konsolu Xbox deneyim alanında da onlarca oyun oynama şansına sahip oluyor. Ziyaretçiler en yeni oyunları dünyanın en güçlü konsolu olan Xbox One X ile gerçek 4K performansında oynayabiliyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lenovo Game On’a 1 yılda 23 bini aşkın ziyaretçi
İlginizi Çekebilir