Lenovo Game On, Vodafone Park'ta oyuncuları ağırlamaya başladı

Ersin Kılıç 29.05.2018 - 16:32
Lenovo Game On, oyun severleri ağırlamaya başladı.

Lenovo’nun Beşiktaş JK ile birlikte hayata geçirdiği ve dünyada bir spor kompleksi içinde yer alan ilk gerçek kapsamlı gaming alanı ‘Lenovo Game On’ kapılarını açtı. Vodafone Park’taki Lenovo Game On, oyun severlere 40 farklı oyundan Artırılmış Gerçeklik tabanlı uygulamalara kadar yepyeni bir deneyim sunuyor.

Lenovo Game On kapılarını halka açtı

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından birinde yer alan Lenovo Game On’da oyun oynamayı seven tüm genç ve yetişkinler, toplam 1.000 metrekarelik alanda hem güvenli hem de rahat bir ortamda oyun oynayabilecek. Alanda düzenlenen turnuvalara katılıp yeteneklerini yarıştırabilecek.

Lenovo Game On her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacak. Legion marka oyun bilgisayarlarında Age of Empires, Assassin’s Creed Origins ve Call of Duty WWII’de dahil olmak üzere 40 oyunu oynamak mümkün.

Lenovo Game On’a gelenleri başka sürprizler de bekliyor. Lenovo’nun Jedi Challenges AR (Augmented Reality - Artırılmış Gerçeklik) tabanlı uygulaması, satışa sunulmadan önce mekâna özel olarak ziyaretçilerinin deneyimine sunuluyor. Lenovo Game On’da 3 ayrı Jedi Challenges alanı bulunuyor.

Oyun severler, Lenovo Game On’da Microsoft’un oyun konsolu Xbox ile oyun oynama şansına da sahip olacak. 200 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Xbox deneyim alanında 20’den fazla konsol var ve Lenovo Game On’u ziyaret edenler en yeni oyunları dünyanın en güçlü konsolu olan Xbox One X ile gerçek 4K olarak oynayabilecek.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 09:18
Peki ücret neymiş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lenovo Game On, Vodafone Park'ta kapılarını halka açtı
İlginizi Çekebilir