Little Big Planet Karting detayları!

Batuhan Kavruk 23.03.2012 - 22:57
Peki ya ModNation Racers?
Birçok dedikodu çıktı ve konuşuldu bu oyun için. Daha sonra ipuçları verildi. En sonunda da Sony tarafından onaylandıktan sonra, bu hafta Little Big Planet Karting'in çıkacağı resmi olarak kesinleştirildi.

Bu yılın sonlarına doğru çıkacak olan LBPK için hala sır gibi saklanan gerçekler de yok değil. Özellikle sorulan bir soru ise, Sony'nin ModNation Racers oyununu neden bırakıp böyle bir işe giriştiği. Ulaşmaya çalıştığı şeyin ne olduğunu gerçekten merak ediyoruz. Bu meraklandıklarımızın dışında, bir de olayın heyecan verici kısımları var. PlayStation Blog'ta, oyunun yapımcı stüdyosu Media Molecule tarafından yazılan yazıda oyunun detayları ve oyuncuların oyundan ne beklediği açıklandı. Sorulan sorulara ise James Grieve yanıt verdi. Hatta sorulan sorulardan biri de "Oyun Vita için de olacak mı?" oldu. James bu soruyu: "Şu aralar oyunun Vita versiyonu için bir düşüncemiz yok." şeklinde cevaplandırdı.

Başka bir ilginç soru ise, ModNation Racers oyununda ki modların, (Kartlar ve haritalar gibi) LBPK'ya aktarılabilme ihtimali oldu. Grieve bu soruya direk 'hayır' cevabını verdi ve açıklamasını: "LBPK'nın işlevselliği için gerçekten çok çalıştık, bu yüzden MNR'nin modlarını oyuna aktarılabilmesi söz konusu bile değil. Gerçekten oyuncuların oyunda ki yeni seçeneklerle ne gibi şeyler yapabileceklerini görmek için bekleyemiyoruz!" şeklinde yaptı.

Little Big Planet Karting detayları!
Grieve'e göre, oyun MNR gibi geniş çaplı bir oyun olacak ve 3D özelliği de barındıracak. Ayrıca 8 kişiye kadar çıkabilen çoklu-oyuncu modu ve 4 kişilik bölünmüş ekran özelliği de oyuna dahil olacak.

Kendimi şu soruyu sormaktan alıkoyamıyorum: "Bir, Crash Team Racing daha mı geliyor?"

  


Bekleyip göreceğiz..
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Big Planet Karting detayları!
İlginizi Çekebilir