Little Nightmares: Enhanced Edition PS5 İle Buluşuyor

Tunay Şahin 2.01.2024 - 17:19
Little Nightmares: Enhanced Edition", PS5'e özel geliyor. DualSense özellikleri, daha hızlı yüklenme ve 4K görsellerle korku deneyimi yeniden tanımlanıyor.

"Little Nightmares: Enhanced Edition", ESRB'nin sınıflandırmasına göre PlayStation 5'e özel olarak geliyor. Güncellenmiş nesil bir portun da yolda olduğu belirtiliyor. Bandai Namco'nun korku platform serisi Little Nightmares, sektördeki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Yakında çıkacak olan Little Nightmares 3'ün yanı sıra, serinin ilk oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümü olan "Little Nightmares: Enhanced Edition" üzerinde çalışıldığı anlaşılıyor.

PS5'te Korku Oyunlarına Yeni Bir Soluk - Little Nightmares: Enhanced Edition

ESRB listesine göre "Little Nightmares: Enhanced Edition", PS5 ve diğer mevcut nesil sistemler için planlanıyor. ESRB'nin listelemesi oyun hakkında spesifik detaylar vermese de, bu listelenmenin, oyunun yakın bir zamanda duyurulabileceğini işaret ettiği düşünülüyor. "Enhanced Edition"ın ne gibi yenilikler içereceği henüz kesin olmamakla birlikte, PlayStation 5'in DualSense kontrolörünün özelliklerinden yararlanacağı, daha hızlı yüklenme süreleri ve 4K görsel kalitesi sunacağı tahmin ediliyor.

PS5'te Korku Oyunlarına Yeni Bir Soluk - Little Nightmares: Enhanced Edition

Bununla birlikte, Little Nightmares serisinin genişlemesi sadece "Enhanced Edition" ile sınırlı kalmayacak. Until Dawn ve Dark Pictures Anthology'nin arkasındaki ünlü oyun stüdyosu Supermassive Games, serinin üçüncü bölümü üzerinde çalışıyor. Yenilikçi ve ürkütücü hikayesi ile Little Nightmares serisi, "Enhanced Edition PS5" ile hayranlarına daha da sürükleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 06:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares: Enhanced Edition
İlginizi Çekebilir