Little Nightmares III duyuruldu

Ersin Kılıç 23.08.2023 - 01:14
İlk iki oyunu oldukça sevilen serinin yeni oyunu Little Nightmares III, Gamescom açılış sunumunda resmi olarak duyuruldu.

Bandai Namco, Gamescom açılış sunumunda Little Nightmares serisinin yeni halkasını resmi olarak duyurdu. Supermassive Games tarafından geliştirilen Little Nightmares III, 2024 yılında PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.

Little Nightmares III, 2024 yılında çıkacak 

Seride ilk kez, oyuncuların çocukluk korkularıyla yüzleşecekleri belirtilmiş. Yeni oyun online olarak co-op olarak oynanabilecek ve oyuncuların bu korkunç dünyada Low veya Alone adlı 2 yeni karakterden birinin rolünü üstlenmelerine izin verilecek. Tek başınıza oynamak istediğinizde ikinci karakteri kontrol eden yapay zeka ile tek oyunculu olarak da devam edebileceksiniz.

Little Nightmares III'te oyuncular, Nowhere'den çıkmanın bir yolunu arayan iki arkadaş olan Low ve Alone'un yolculuğunu takip edecekler. Bulmacaları çözmek için Low karakteri yay ve ok, Alone ise bir İngiliz anahtarını kullanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2023 00:44
Oyun doğduğu stüdyodan neden ayrılmış ki . Tılsımı kaçtı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares III duyuruldu
İlginizi Çekebilir