Little Nightmares II'nin oynanış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 27.08.2020 - 22:23
Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan platform korku oyunu Little Nightmares II'nin oynanış fragmanı yayınlandı.

Tarsier Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanacak olan platform korku oyunu Little Nightmares II'nin yeni fragmanı Gamescom 2020'de yayınlandı. PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC için çıkışını gerçekleştirecek oyun 11 Şubat 2021 tarihinde yayınlanacak. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri ise, önümüzdeki senenin sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Oyunun yayınlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Little Nightmares II'nin oynanış fragmanı yayınlandı

Little Nightmares II, 11 Şubat 2021 tarihinde çıkacak

Mahvolmuş ve bozulmuş bir dünyada sıkışan genç çocuk Mono'yu kontrol ettiğiniz bu korku temalı platform macerasında The Signal Tower'ın uğursuz sırlarını keşfedin. Yalnızca siz orijinal Little Nightmares'in yağmurluk giyen kahramanı Six'in hiçliğe kaybolmasına engel olabilirsiniz. Mono ve Six arasındaki ilişki arttıkça, ikilinin gizli ve karmaşık bulmacaları aşmak ve korkunç düşmanları yenmek için bir dizi eşyayı kullanarak birlikte çalışması gerekecek. Cesaretinizi toplayın ve korkunç tehditlerle karşı yolculuğunuza başlayın, diyar boyunca yayılan kötülüğün kaynağını durdurma görevine çıkın.

Öne çıkan özellikler

Karanlık ve gerginlik dolu bir maceraya atılın - Mono ve Six'i bir dizi ürkütücü, yepyeni sakinlerin sizi avlamayı beklediği bir yolculuğa çıkarırken cesaretinizi koruyun. Sadist Teacher'ı alt edebilecek, kana susamış Hunter'a karşı hayatta kalabilecek ve bir dizi saç büyüten yaratıktan kaçabilecek kadar zeki misiniz?

Korkuyla bozulan fantastik bir diyarı keşfedin - Dünyadaki televizyon ekranlarında yayılan kötülüğün kaynağını bulmak için korkunç Signal Tower'a doğru çıktığınız yolda ürkütücü ormanlardan uğursuz okullara kadar seyahat edin.

Gamescom 2020 etkinliğinde Little Nightmares II dışında daha birçok oyundan videolar yayınlandı. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, daha önce gördüğümüz ve bildiğimiz oyunlarda vardı. Etkinlikte yayınlanan diğer videoları merak ediyorsanız ana sayfamızdaki diğer başlıklara göz atabilirsiniz. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yayınlanan oynanış fragmanı ilginizi çekti mi? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 14:04
işde beklediğim platform korku oyunu 1 . muazzamdı 2 .sini düşünemiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 28.08.2020 13:10
Ilk oyunharika idi.Kontrollerde biraz sorun vardi ama bu oyun bence cok guzel olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Little Nightmares II'nin oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir