lnto the Dead (iOS İnceleme)

Ender Öztürk 25.02.2013 - 13:23
Ölüme doğru koşmaya hazır mısınız?
Platformlar iOS
lnto the Dead (iOS İnceleme)
  • Yapımcı - Yayıncı PikPok - PikPok
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Platform
Merlin Puanı 80
1 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%80
Artılar Oyunun atmosferi ve ses efektleri çok güzel. Alışılmışın dışına çıkarak, bize farklı bir deneyim yaşatıyor
Eksiler Oyun içi reklamlar çok fazla. Bunları kapatamamak insanı sinirlerini bozuyor.
Mobil oyunlarda bu zamana kadar hep düşmanlardan kaçtık. Yakalanmamak için türlü türlü şekillere girdik. Ancak olaylar bu sefer tersine gelişiyor. Zombilere doğru telaşlı bir koşuşturma bizleri bekliyor.

PikPok firmasının gözdesi olan Into The Dead, Endless Runner türünde alışılmışın dışına çıkıp bize farklı bir oynanış sunuyor. Düşmanlar şimdi karşımızda. Kana susamış Zombilere yakalanmadan kaçmaya çalışıyoruz.

Heyecanın ve gerilimin tavan yaptığı noktada bir de engellere takılıp dengemizi kaybediyoruz. Bunu fırsat bilen Zombiler bizi yemek için hemen harekete geçiyor.


İmdadımıza yardım paketleri yetişiyor. Bunların içinden silah çıkıyor. 9 farklı silahtan şansımıza hangisi çıkarsa onu kullanıyoruz. Silahlar, seviye atladıkça açılıyor. Dilerseniz yeni seviyeyi beklemeden coinsleriniz ile açabiliyorsunuz.

Zombilerden sıkıldınız mı? Endişe etmeyin, size 3 farklı paket sunuyor. Standart, American football ve World War 2 bu paketlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ancak ekstra zombi skinleri ücretli. Bunun için coins biriktirmeniz gerekiyor. Yeni gelecek güncellemelerle bu skinler artacağa benziyor.

lnto the Dead (iOS İnceleme)
Başlangıç paketi satın alarak; oyuna silahla başlama, 1500m yi direk koşma, %50 daha fazla silah mermisi ve yardım paketlerinin daha fazla çıkması gibi paketleri alabiliyoruz.

Bitmek bilmeyen görevler sizleri bekliyor. 2.000m koş, 25 zombi öldür, bir önceki yüksek skorunu geç gibi birçok görev bulunmakta. Görevleri yaptıkça seviye atlıyoruz.

Oyunda iki farklı bölüm bulunuyor. Classic modda amacımız, Zombilerden kaçarak yüksek skorlar yapmak. Bu moddaki görevleri bitirdiğiniz zaman Massacre modu aktif hale geliyor. Massacre de öldürdüğünüz zombi başına puan kazanıyoruz.

Karakterinizi kontrol etmek çok kolay. Ekranı sağa sola yatırarak veya yön tuşlarına basarak hareket edebiliyorsunuz. Oyunu açtığınızda sadece menü de müzik çalıyor, oyunun içinde karakterimizin nefesi, zombilerin ve silahların sesinden başka ses efektine yer verilmemiş. Bu da oyunun atmosferini yaşamamızda büyük bir artı sağlıyor.

Koşarken parmaklarınızın yorulmaması dileğiyle, iyi oyunlar.

Oyunu ücretsiz olarak https://itunes.apple.com/TR/app/id535609266?mt=8 adresinde Appstore’dan indirebilirsiniz. Android versiyonu henüz bulunmamakta.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2019 23:34
Yorumla
Kalan Karakter: 300 Gönder
lnto the Dead (iOS İnceleme)
İlginizi Çekebilir