LOL için cadılar bayramı başladı!

Hakan Bozdemir 31.10.2013 - 09:18
Kostümleri kaçırmayın
Bildiğiniz gibi cadılar bayramı geldi. E tabii cadılar bayramı gelince oyunlarda da büyük değişimler meydana geliyor. Steam'in yapmış olduğu indirimlerin yanı sıra League of Legends'a da birçok yenilik geldi.

League of Legends'ın Harrowing etkinliği olarak bilinen cadılar bayramı etkinliğinde kullanımda olmayan korku dolu kostümleri alabiliyorsunuz. Tabii bu kostümler sadece cadılar bayramı süresince açık olacak. Bu kostümlerin yanı sıra yeni bir satış politikası da eklendi. 490 RP karşılığında satın alacağınız gizemli hediyeyi arkadaşınıza yollayarak rastgele bir kostüm açabiliyorsunuz. Siz arkadaşınıza bu hediyeyi yolladığınız zaman bir simge de elde edeceksiniz.

Cadılar bayramına ile birlikte yeni totem görünüşleri ve iki yeni kostüm de oyuna eklendi. Bu kostümler: Aynası Vi ve Mezar Çiçeği Zyra. Bu kostümleri cadılar bayramından sonra da satın alabileceksiniz. Fakat Zyra'nın kostümünü cadılar bayramı süresince alırsanız 975 RP'ye almış olacaksınız. Cadılar bayramı bittikten sonra alırsanız 1350 RP'ye mal olmuş olacak.

LOL için cadılar bayramı başladı!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
LOL için cadılar bayramı başladı!
İlginizi Çekebilir