LoL'ün savaş hanımı yenilendi

Ceyda Doğan 31.10.2013 - 09:30
İşte yeni Sivir
League of Legends'ın en eski şampiyonlarından biri olan Sivir, uzun süreli bekleyişten sonra kendisini yeniledi. Sadece görünüşü değil, aynı zamanda hikayesinde de değişiklik yapılan Sivir'in tek kaybetmediği eşyası; bumerangı olmuş.

İşte yeni Sivir'imizin yetenekleri ve son görüntüleri.

LoL'ün savaş hanımı yenilendi
Pasif - Tabana Kuvvet: Sivir normal saldırıları veya yetenekleriyle rakip bir şampiyona vurduğunda, birkaç saniyeliğine Hareket Hızı kazanır.

Q - Bıçaklı Bumerang: Sivir çapraz bıçaklarını bumerang gibi fırlatır. Bıçaklar, isabet ettikleri ilk hedefe fiziksel hasar verir ve diğer hedeflere çarpmaya devam eder. Bıçaklar çarptıkça, verdikleri hasar azalır.

W - Seken Atış: Sivir'in sonraki üç normal saldırısı, asıl hedefin yakınındaki hedeflere de seker. Bıçaklar, isabet ettikleri ilk hedefe fiziksel hasar verir ve diğer hedeflere çarptıkça, verdikleri hasar azalır. İsabetle beraber gerçekleşen yetenek etkileri, sadece ilk isabet alan hedef için geçerlidir. Seken Atış, çarpmadığı hedef kalmayana kadar sekmeye devam eder.

E - Büyü Kalkanı: Sivir, gelmekte olan rakip yeteneğini etkisiz hale getiren, sihirli bir kalkan yaratır. Kalkan yeteneği bloklarsa, Sivir mana kazanır. Büyü Kalkanı'nın mana bedeli yoktur.

R - Av Peşinde:
PASİF: Seken Atış açıkken, Sivir Saldırı Hızı kazanır.
AKTİF: Sivir takım arkadaşlarını bir süreliğine toplayarak, kısa süreliğine büyük bir hız takviyesi verir. Bu takviye azalarak, bir süre daha geçerli olur. Av Peşinde'nin gerçekleştirme süresi yoktur.

LoL'ün savaş hanımı yenilendi
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 19:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
LoL'ün savaş hanımı yenilendi
İlginizi Çekebilir