LOST dizisinin oyunu resmi olarak duyuruldu

Fatih Canıtez 3.06.2010 - 12:31
LOST dizisinin oyunu resmi olarak duyuruldu

LOST dizisinin oyunu resmi olarak duyuruldu

Yayınladığı 3 sezon boyunca gümüş ekranda zirvede yer alan, Türkiye'de şifreli kanalda yayınlanmasına rağmen bir sonraki bölümünü merakla beklenen, "oyunu çıksa ne güzel olur" dediğimiz ünlü televizyon dizisi LOST'un oyunu resmi olarak duyuruldu.

ABC internet sitesinde yer alan habere göre, oyunun yapımı için Ubisoft'la anlaşan dizinin yapımcı şirketi Touchstone Television yetkilileri, Ubisoft Montreal stüdyolarının dizi ve oyun hakkında yaklaşık 1 yıl ön çalışma yaptığını açıkladı. Tüm paltformlara (PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PSP, DS ve PC) konuk olacak oyunun demosu şimdiden hazır. Başta dizinin yaratıcısı J.J. Abrams olmak üzere Touchstone Television yetkilileri oyunun demosunu gördüklerini ve oyuna hayran kaldıklarını da ifade ettiler.
Ubisoft, oyunun türü veya nasıl bir oynanışa sahip olacağı konusunda bir açıklama yapmasa da, Ubisoft Lisans yönetmeni Pascal Bonnet, LOST oyunun daha gerçekçi olması için de dizide oynayan oyuncularla anlaşma imzalamayı planladıklarını açıkladı. Ubisoft'un oyunlarla LOST dünyasını tamamen bir "sonraki evreye" taşımayı amaçladıklarını kaydeden Pascal Bonnet, J.J. Abrams'a Electronic Entertainment Expo'da (E3) projelerini ayrıntılı olarak gösterdiklerini de bildirdi. Yapılan anlaşmanın "uzun soluklu" bir anlaşma olduğunu vurgulayan oyunun (veya oyunların) senaryosunda, J.J. Abrams ile senaristler Damon Lindelof ve Jeffrey Lieber'in bizzat görev alacağını da belirti.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 21:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
LOST dizisinin oyunu resmi olarak duyuruldu
İlginizi Çekebilir