Lost Judgment duyuruldu

Ersin Kılıç 7.05.2021 - 18:08
Sega ve Ryu Ga Gotoku stüdyosu Judgement'ın devamı olan Lost Judgement oyununu resmi olarak duyurdu.

Sega yaptığı resmi açıklama ile Lost Judgement oyununu resmi olarak duyurdu. Oyun sabah saatlerinde Japonya PSN üzerinden gözükmüş ve hemen akabinde sistemden kaldırılmıştı. Tabi bu süre zarfında durumu fark eden bazı oyuncuların ilgili görselleri aldığını ve oyunun en azından yapım aşamasında olduğunu öğrenmiştik. Ortaya çıkan bu sızıntı sonrasında bekleme yapmayan Sega resmi duyuru ile birlikte Judgement'ın devamı olan Lost Judgement oyununu duyurmuş oldu.

Lost Judgment duyuruldu

İlk oyunda olduğu gibi Takuya Kimura tarafından canlandırılan Takayuki Yagami isimli avukatı kontrol edeceğimiz oyunda olayları kendi dedektiflik yöntemlerimize göre çözmeye çalışacağız. Tabi Yakuza serisinde ve bir önceki oyunda olduğu gibi yine sık sık yumruk ve tekmelerimize başvurmamız ve etrafta ne bulduysak düşmanların kafasına kafasına indirmemiz gerekecek.

Lost Judgment duyuruldu

Oyunun yapımcısı olan  Toshihiro Nagoshi yeni oyunun çok daha fazla aksiyon içereceğini belirtmiş. Ayrıca Yakuza oyunlarındaki drama ağırlıklı işleyişe göre Judgement serisinin olay örgüsünün daha diken üzerinde tuttuğunu da sözlerine eklemiş.

Yeni oyunda bir intikam cinayeti ortaya çıkacak ve görüntülerin yayılması üzerine işin perde aslını çözmek bize düşecek. Bir önceki oyunda da yer alan Tiger ve Crane dövüş stillerine yeni oyunda Snake dövüş stili de eklenecek. Oyunun görsel ve karakter detayları konusunda ise gerçekten çok iyi durduğunu belirtmemiz gerek. Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X/S ve Xbox One için geliştirilen oyunun 24 Eylül 2021'de global olarak çıkacağı da açıklandı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2021 22:57
grafikler müthiş görünüyor :) yine kız arkadaş yapacaz bol bol :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lost Judgment duyuruldu
İlginizi Çekebilir