Mad Lions'ın Türk oyuncusu Armut ile konuştuk

Özgür Deveci 10.05.2021 - 17:08
Şu sıralar MSI'da mücadele eden Mad Lions ekibinin üst koridor oyuncusu Armut ile finalleri oyunun metasını konuştuk.

League of Legends Sezon Ortası Turnuvası (MSI) geçtiğimiz günlerde başladı. Bu turnuvada Türk takımı fastPay Wildcats dışında takip edeceğimiz önemli bir isim daha bulunuyor. Mad Lions ekibinin üst koridor pozisyonunda yer alan ve son dönemde yıldızı parlayan İrfan "Armut" Tükek, turnuvada mücadele edecek oyunculardan birisi olacak. Biz de bu yoğun turnuva takviminde kendisi ile hem oyunun metası hem de MSI turnuvası hakkında bir söyleşi yapma fırsatı yakaladık. 

Mad Lions'ın Türk oyuncusu Armut ile konuştuk

Mad Lions'ın Türk oyuncusu Armut ile konuştuk

Merlin'in Kazanı: LEC Kış Mevsimi’ni genel olarak değerlendirebilir misin? Sizin için nasıl bir mevsimdi?

İrfan "Armut" Tükek: Kış mevsimi açıkçası hiç beklemediğim kadar harika geçti bizim için.Şampiyon olduk ve şu an MSI'da avrupayı temsil ediyoruz.

Kış Mevsimi’ni üçüncü olarak bitirmenize rağmen şampiyon oldunuz. Final serisi nasıl geçti, 2-0’dan sonra seriyi kazanmayı bekliyor muydunuz?

Final serisi ilk oyunu hak edip kazandılar ama 2. oyunu biz hak etmiştik bizim oyunumuzdu ama elimizden aldılar ve bu beni çok sinirlendirdi açıkçası ve o oyundan sonra yenebilecegimizi düşündüm hatta 2-0 gerideyken kamera 3-2 işareti yaptım ve kazanabilecegimizi ve şansımızın çok oldugunu düşündüm.

Organizasyon ve koç ekibiniz hakkında neler düşünüyorsun? TCL olarak karşılaştırdığımızda ne seviyedeyiz?

Organizasyon ve koç ekibimiz efsane. Bana her konuda yardımcı oldular oyun içi ve oyun dışı. Çok geliştiğimi düşünüyorum özellikle oyun içi. Çok şanslıyım böyle insanların arasında oldugum için. TCL ile karşılaştırırsam çok büyük bi fark var ama bu TCL ile alakalı değil bence LEC'de ki en iyi coaching staff a sahip oldugumuzu düşünüyorum en azından ilk 3.

Turnuvada her bölgenin en iyi takımlarıyla karşılaşacaksınız. Aralarında Türkiye KMF şampiyonu Wildcats de yer alıyor. Bu konuda ne hissediyorsun?

Çok güzel hissediyorum açıkçası kendi ülkeme karşı oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor.Umarım iki taraf içinde güzel ve zevkli bir maç olur.

Turnuvada en çok karşılaşmayı istediğin oyuncu hangisi?

Khan zamanında abimizin çok replaylerini izledim. Yakından görmek istiyorum 

Mad Lions'ın Türk oyuncusu Armut ile konuştuk

MSI’da meta nasıl olacak? Turnuvada hangi şampiyonların ön plana çıkacağını düşünüyorsun?

Lee sin top - rumble/morgana jungle böyle tarzların çok önplana çıkacagını düşünüyorum ve zamanla yenileri de gelecektir

LEC transferinin ardından kısa süre içerisinde kendini kanıtladın. 2021 ve sonrası için hedeflerin neler? Armut ve MAD’den neler beklemeliyiz?

Şu anlık hedefim MSI şampiyonluğu onun dışında LEC summer split kazanmak ve WORLDS'e gitmek hedeflerim

Razer’ın sponsorluğu size ne tür bir fayda kattı? Razer’ın yardım ettiği en önemli nokta neydi bu alanda? Bir oyuncu gözünden bakarsak profesyonel spor alanında profesyonel bir sponsor desteği espor gibi büyümekte olan bir alan için ne kadar önemli?

Razer gibi büyük bi markanın arkamızda oldugunu bilmek bize güç katıyor. Zaten razer kullanıyordum eskidende çok mutlu oldum bizim sponsorumuz oldugunu ögrenince.İstedigim tüm ekipmanları bana karşılıyorlar ki ekipman bizim esporda elimiz kolumuz bizim için çok önemli.

Mad Lions'ın Türk oyuncusu Armut ile konuştuk

Türkiye’deki hayranların için Razer ekipmanlarını ve onların sana kattığı faydaları sayabilir misin?

Razer Blackwidow v3 kullanıyorum çok memnunum. Mouse olarak ta şarj edilebilir kablosuz mouse kullanıyorum. Çok kullanışlı enfes bir mouse : Viper

Son olarak seni sevenlere söylemek istediğin bir şey var mı?

Çok teşekkür ederim arkamda ki destek inanılmaz derecede. Çok fazla güzel mesajlar alıyorum özür dilerim cevaplayamıyorum ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2021 17:45
Adam az önce bizim ekibe yenildi ama bence takımın en iyisiydi. Takım kötü oynadı genel olarak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mad Lions'ın Türk oyuncusu Armut ile konuştuk
İlginizi Çekebilir