Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Mad Max, Steam'e geldi!

Uygun fiyatı ile göz doldurdu

Mad Max, Steam'e geldi!
Avalanche Studios tarafından geliştirilmeye devam edilen Mad Max, dijital satış platformu olan Steam mağazasındaki yerini bugün aldı.

89,00 TL fiyatı ile dikkatleri çeken oyun, ön sipariş avantajı ile bizleri karşılıyor. Latince de büyük iş anlamına gelen ve ayağımızı yerden kesen The Magnum Opus aracı için ekstra modifiyelerin, ön sipariş sonucu ücretsiz olarak kullanabileceğinizi belirtelim. Ayrıca, oyunun sistem gereksinimleri de oyunun Steam sayfasına eklendi.

Mad Max, Steam'e geldi!

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Vista, Win 7, Win 8 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5-650, 3.2 GHz ya da AMD Phenom II X4 965, 3.4 Ghz
Hafıza: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660ti (2 GB Hafıza ya da daha iyisi) ya da AMD Radeon HD 7870 (2 GB Hafıza ya da daha iyisi)
DirectX: 11v
Hard Disk: 32 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz ya da AMD FX-8350, 4.0 GHz
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 (3 GB Hafıza ya da daha iyisi) ya da AMD Radeon HD 7970 (3GB Hafıza ya da daha iyisi)
DirectX: 11v
Hard Disk: 32 GB kullanılabilir alan
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Sistem gereksinimlerine çok aldanan insan var.Metal Gear ground zeroes da çok yüksek istiyordu ama düşük sistemlerde bile kasma çok azdı.Önemli olan optimizasyondur.Zaten oyun bomboş arazilerde geçiyor yani gta v gibi şehir meydanları filan hayal etmeyin.Bu durumda da oyunun kasması için sebep yok.

0 puan
MO
MK Okuru

Dostum ben de senin gibi düşünüyorum oyun kasmaz çünkü gereksiz grafik yoğunluğu yok arazi bomboş lakin pisici konsolcu bunları bırakın ya.Güzel güzel delikanlı gibi oyunumuzu oynamak varken karı gibi birbirimize laf atmak sizce yakışır mı Türk insanına.

2 puan
P
portakallılahmacun Rün Ustası

GTA 5'in bir de lowu vardı ya ben mediumdan bahsediyorum. Ayrıca benden daha düşük ekran kartlı birine kesin çalışır falan demişsiniz beni keklemiyorsunuz di mi? :D

0 puan
Y
yusufulas Çırak

bence yakın bişiler olur gibi. tabii optimizasyon gta V gibi olursa...

0 puan
MO
MK Okuru

Anca rüyanda kardeşim. Medium ayarlar zaten gta 5 in en düşük ayarları.

0 puan
MO
MK Okuru

rami 8 yaparsan rahat oynarsın

0 puan