Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 26.11.2020 - 12:54
Johnny Depp'in yaşamış olduğu olaylı ayrılığın ardından Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 filminin kadrosuna katıldı.

Daha önce Star Wars: Roge One, Hannibal ve Doctor Strange gibi birçok önemli yapımın yanı sıra Death Stranding oyunundan da hatırladığımız Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 filminin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncunun adı bir süredir film için dedikodu olarak konuşuluyordu. Bu dedikoduların ardından açıklama geldi ve Mads Mikkelsen'in daha önce Johnny Depp tarafından canlandırılan Gellert Grindelwald karakterine hayat vereceği belirtildi.

Johnny Depp rolü Mads Mikkelsen'e verildi

Johnny Depp bir süredir eski eşi Amber Heard ile yaşadığı problemler ve davalar ile gündemde. Eski eşine şiddet uyguladığı gerekçesi ile  yaşadığı problemlerin üzerine The Sun gazetesine açtığı davayı da kaybetmesi, her ne kadar arkasında büyük bir hayran kitlesi bulunsa da ünlü oyuncunun kariyerine büyük bir darbe vurdu diyebiliriz. The Sun gazetesi Johnny Depp'in eşine şiddet uyguladığını iddia etmiş ve bunun üzerine ünlü oyuncunun gazeteye dava açtığının haberleri gelmişti. İşte bu davanın sonuçlanması ve Depp'in davayı kaybetmesinin ardından Fantastic Beasts 3 kadrosundan da çıkartılmıştı. 

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 kadrosuna katıldı

Seride Gellert Grindelwald karakterine hayat veren Johnny Depp'in boşluğunu Mads Mikkelsen dolduracak. Konu ile ilgili ortaya çıkan haberlerin ardından Warner Bros firması resmi açıklamayı yaptı ve bu dedikoduları da resmiyete dönüştürmüş oldu.

David Yates tarafından yönetilen ve henüz tam adı belli olmayan Fantastic Beast 3 filmi 15 Temmuz 2022'de gösterime girecek. Filmde Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates ve Jude Law gibi zengin bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 15:17
Amber Heard dan acısını çıkarır Abd yargısı attığı itirafların yalan olduğu kanıtlanıyor bir bir.

Mads reis de peltek konuşmasıyla harika bir hava katacaktır hiç şüphesiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3 kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir