Mafia II ve Prey, Xbox One'ın eski oyunlar kütüphanesine eklendi

Mehmet Atilla Turan 15.02.2018 - 18:17
Xbox One'ın oyun kütüphanesi büyümeye devam ediyor.

Geçmiş jenerasyonun popüler konsollarından biri olan Xbox 360, halen açık olan sunucuları ve Microsoft tarafından desteklenen ve herkes tarafından sevilen bir oyun konsolu. Zaman geçtikçe bulundukları döneme ayak uydurmak için yeni konsol alan oyuncular, şu sıralar Xbox 360 konsollarını unutmuş olabilirler. Yapımcı 2K, konsolda popüler olan iki oyununu ise bulunduğumuz jenerasyonda bulunan Xbox One için uyarlamış bulunuyor.

Xbox One, eski oyunların desteklemeye devam ediyor

Geçtiğimiz sene, yüzlerce Xbox ve Xbox 360'a özel oyun, Microsoft ve bir çok yapımcı tarafından Xbox One'a uyumlu hale getirilmiş ve düzeltilmişti. Aynı yolda ilerleyen 2K ise sevilen oyunları Mafia II ve Prey (aynı konsolda, iki aynı isimde oyun fakat farklı oynanış)'i Xbox One'ın kütüphanesine ekledi. Belirtilene göre ise, bu oyunları oynayabilmeniz için Xbox Marketplace'den alabilir veya oyuna fiziksel olarak sahipseniz diski takıp direk oynayabilirsiniz.

Mafia II ve Prey'i denemek isteyen oyuncular için 2K ve Microsoft, aynı zamanda bu hafta sonu oyunculara indirim sunacak ve yaşanan anıları tazelemeye yardım edecek. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2018 08:38
Geçen geriye uyumlulukla Red Dead Redemption'ı alıyım dedim ama alamadım. Kütüphanede görünüyor ama hep hata veriyor. Sistemi kullanan var mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mafia II ve Prey, Xbox One'ın Xbox 360 kütüphanesine eklendi
İlginizi Çekebilir