Mario Kart 7'den yeni detaylar

Ege Erkek 23.11.2011 - 17:42
Mario ile tekrar yollara düşmemize az kaldı
Nintendo, yeni oyunu Mario Kart 7 için bir dizi yeni bilgi verdi. Oyunun tanıtım videosundaki detaylara bakıldığında, üç yeni eşya dikkat çekiyor. Bunlar: Sincap Kuyruğu, Ateş Topu ve Şans Yedili isimli bir eşya.

Sincap Kuyruğu, yarış anında yanınızda bulunan rakibinizin dengesini kaybedip, yarış dışı kalmasını sağlıyor. Ateş Topu özelliğinde, uzaktaki rakibinizin aracına ve kendisine zarar verebiliyorsunuz. Şans Yedili'nin özelliği ise, kullanıldığında oyuncuya yedi önemli özellikv ermesi.

Yeni küçük eklentilerin yanı sıra göze çarpan eklentilerde mevcut. Serbestçe karada, denizde ve havada gezme izni var. Kullanılacak araçların bazıları denizaltı için olacak ve denizaltında gezilebilir olacak. Havada uçma özelliği sayesinde yeryüzünü bir bütün halinde görebileceğiz.

Mario Kart 7'den yeni detaylar
Oyunda bazı eşyaların güçlerini yükseltebileceğiz. Single Player sistemi üzerinden bazı eşyaların kilidini açılabilir olacak. Fakat bu eşyalar Multiplayer sistem üzerinden  açılamayacak. Online sistemde tüm eşyalar açık olacak.

Ayrıca yapımcıların belirttiğine göre oyun, iki farklı Multiplayer sistemini destekleyecek; çevrimiçi ve çevrimdışı. İsterseniz Wi-Fi aracılığıyla arkadaşlarınızla da kapışabileceksiniz. Multiplayer modları ise: Grand Prix ( Yarış ), Time Trials ( Zamanla yarış ), Balloon Battle ( Balon savaşı ) ve Coin Runners ( Paranın izinde )

Mario Kart 7’nin online sistemi Starcraft II oyununun benzeri bir sistem olacak ve oyuncular arası sanal derecelendirme sistemi mevcut olacak. Oyuncular birbirleriyle yarışmalar yapabilecek, isterlerse kendi topluluklarını kurup toplu yarışlarda yapabilecek.

Mario Kart 7, Nintendo 3DS konsolu için 4 Aralık’ta çıkacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario Kart 7'den yeni detaylar
İlginizi Çekebilir