Mario Kart'ın VR sürümü şahane duruyor

Ersin Kılıç 16.08.2017 - 15:34
Sonunda eğlenceli bir VR yarış oyunu çıkacakmış gibi duruyor
"En sevdiğin ya da eğlendiğin yarış oyunları hangileri?" diye soracak olursanız Mario Kart kesinlikle bu listeye ilk sıralardan girecek bir oyun olurdu. Nintendo'nun hem el konsollarında hem de normal konsollarda eğlencenin tavan yaptıuğı Mario kart'ın bir de VR versiyonu geliştirilme aşamasında.

Herhangi bir konsola çıkmayacak olan bu versiyon sadece özel oyun alanlarında Mario kart hayranları ile buluşacak. İşte bugün oyunun bu versiyonuna dair oldukça eğlenceli bir video yayınlandı. Ortaya çıkan bu videoya baktığımızda hem oyunun nasıl olacağını hem de ne kadar eğlenceli olacağını görüyoruz. Oynayanların tepkileri ve çığlıklarını hesaba katarsak en az gözüktüğü kadar eğlenceli olacağını da düşünebiliriz. tabi işin içinde biraz da Japon dostlarımızın abartılı tepkileri olabilir.

Özel bir platforma oturtulan ve VR gözlükleri sayesinde çok daha heyecanlı bir hale gelen oyun, bu özel sisteme göre optimize edilmiş. Rakipleri indireceğimiz özellikleri elimizle aldığımız gibi oyun alanındaki değişkenlerin bu sistem sayesinde çok daha iyi olacağı da gözüküyor. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mario Kart'ın VR sürümü şahane duruyor
İlginizi Çekebilir