Mark Hamill, yeni Star Wars filminde Force Ghost olarak dönecek

Furkan Güler 23.06.2019 - 17:18
Ünlü oyuncu bilgiyi doğruladı.

2019 yılının en çok merak edilen fantastik filmleri arasında bulunan Star Wars: The Rise of Skywalker kanadından yeni bir haber daha geldi. JJ Abrams tarafından yönetilen film, Aralık ayında vizyona girecek. Şimdi ise filmle alakalı Mark Hamill bazı açıklamalar yaptı. Seride Luke Skywalker karakterini oynayan ve oldukça büyük bir yeri bulunan Hamill, yabancı basına verdiği bilgiler doğrultusunda Star Wars: The Rise of Skywalker filminde Force Ghost (hayalet) olarak döneceğini doğruladı. Force'a karışarak ölen Jedi'lerın bu şekilde geri gelebildiğini belirten oyuncu, hayranlarını sevindirdi.

Mark Hamill, yeni Star Wars filminde Force Ghost olarak dönecek

Muhtemelen yeni filmde Luke Skywalker'ı hem Rey, hem de Kylo Ren'le irtibat haline geçerken göreceğiz. İki karakter arasında destansı bir kılıç dövüşü olacağı tahmin ediliyor. Geride bıraktığımız günlerde fragmanı yayınlanan Star Wars: The Rise of Skywalker filminde ayrıca Palpatine'in geri döneceğine de şahit olduk. Hayranları şaşırtan bu bilgi sonrasında eski Star Wars hayranları yeni filmi daha çok merak etti. Ancak Emperor'un ne şekilde geri döneceği ise tam bir muamma. Umarız filmin senaristleri, Star Wars hayranlarını memnun edecek bir senaryo yazabilir. Keza bir önceki filmin senaryosu, bazı Star Wars hayranlarını memnun edememişti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2019 10:58
İyic mal ettiler. Star wars disneyin elinde oyuncak oldu. Last jedi dan sonra soğudum seriden
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2019 14:02
Last jedi diyorsan gayet saçma bir filmdi. O filmi beğendiysen sen orijinal üçlemeyi izlememişsin galiba umarım son film güzel olur da unutturur önceki filmi.
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2019 14:37
Bende tam tersine daha çok sevdim. Çünkü animasyon değil de gerçek bir film izledik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mark Hamill, yeni Star Wars filminde Force Ghost olarak dönecek
İlginizi Çekebilir