Mark Millar Kick Ass 3 planlarını açıkladı

Merlinin Kazanı 30.11.2021 - 18:34
Yenilmezler ve Jüpiter'in Mirası gibi yapımlardan tanıdığımız Mark Millar Kick-Ass 3 için planlarını açıkladı.

Yakında çıkacak olan The King's Man filmi ile Netflix dizisi Jupiter's Legacy yapımlarının hem yazarı hem de yapımcısı olan Mark Millar, birçok sinema severin hevesle beklediği Kick Ass serisi için açıklamalarda bulunsu. Millar'ın John Romita Jr ile yarattığı Image Comics serisine dayanan ve uzun süredir söylentileri dolaşan üçüncü film olan Kick Ass 3 de dahil olmak üzere, üretken yaratıcıya bağlı olan ve henüz meyvelerini vermeyen bazı projeler var. Kick Ass 2'nin çıkışından bu yana on yıl geçmesine rağmen, Millar'a göre bu yakın zamanda gerçekleşmeyecek. ScreenRant ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Millar, şu anda üçüncü bir film için "kesinlikle hiçbir plan" olmadığını, ancak ekranda anlatılacak bir hikaye kaldığını açıkladı.

Yakın bir gelecekte Kick Ass 3 olmayacak

Millar, "Biliyorsunuz, komik, bazen üçüncü bir Kick Ass hakkında bir şeyler ortaya çıkıyor, ama bu asla doğru değil" dedi. "Sanırım orijinal oyunculardan biriyle başka bir film hakkında röportaj yapılıyor ve onlara 'Başka Tekme var mı' sorusu tabi ki soruluyor, onlar da 'Belki, bilmiyorum' diyorlar. Ve sonra manşet bu olur, 'Belki Başka Bir Tekme Daha Geliyor'. Ama gerçekte, kelimenin tam anlamıyla bu konuda hiç konuşmadık."

Mark Millar Kick Ass 3 planlarını açıkladı

Millar, "Matthew Vaughn ile haftada üç kez konuşuyorum, Matthew benim en iyi arkadaşlarımdan biri ve hiçbir planımız yok çünkü ben Netflix'teyim ve onun Apple ile anlaşmaları var ve Kick-Ass Evrenseldir," diyor. "Yani kesinlikle bir plan yok, belki gelecekte bir noktada anlatacak son bir hikayemiz var, o da büyük final hikayesi. Bu fikri de seviyorum çünkü pratikte biraz geri gelebiliriz. Daha sonra farklı yerlerdeki tüm karakterler için, yani orada bir noktada potansiyel bir hikaye var. Ama kimsenin bunu okumaması ve bizim için Kick Ass 3'ün yapım aşamasında olduğunu anlamaması için dua ediyorum, çünkü bunu yapmak için yüzde 100 bir plan yok şu anda."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mark Millar Kick Ass 3 planlarını açıkladı
İlginizi Çekebilir