Mart ayı, Silent Hill ayı olacak

Mahmut Saral 13.01.2012 - 10:55
Her baharda korkarım ben
Konami'nin lokomotif serisi Silent Hill, bu yıl da yeni oyunlarıyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Konami, yeniden düzenlenen eski ve tamamen yeni olarak geliştirilen Silent Hill oyunlarının çıkış tarihlerini teyit etti. Dikkat çekici nokta ise, tüm oyunların önümüzdeki mart ayında çıkacak olması.

İşte oyunlar ve tarihler:

Silent Hill HD Collection – 6 Mart (PS3, 360): Silent Hill 2 ve Silent Hill 3 oyunlarının yeniden düzenlenmiş versiyonlarının bulunduğu bir paket bu. Ayrıca bu iki oyun için de yeni seslendirmeler bulunuyor. Oyuncular, isterlerse Silent Hill 2'nin orijinal sesleriyle de oyunu oynayabilecek.

Silent Hill Downpour – 13 Mart (PS3, 360): Bir mahkum olan Murphy Pendleton, Silent Hill yakınlarında kaza yapan hapishane otobüsünden sağ kurtulmayı başarır ve yakınlardaki ilk kasabaya doğru hareket eder. Ne var ki burası, lanetli Silent Hill'dan başkası değildir.

Silent Hill Book of Memories – 27 Mart (Vita özel): Seride yepyeni bir oyun olan Book of Memories, multiplayer desteği de sunacak. İstersek arkadaşlarımızla co-op olarak da oynayabileceğiz.

Mart ayı, Silent Hill ayı olacak
Yorumlar 40
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mart ayı, Silent Hill ayı olacak
İlginizi Çekebilir