Marvel dizileri önümüzdeki ay Netflix'ten ayrılıyor

Merlinin Kazanı 12.02.2022 - 13:41
Eğer Netflix'te izlemediğiniz ya da tekrar izlemek istediğiniz Marvel dizileri varsa şimdi tam zamanı. Marttan itibaren hepsi platformdan kaldırılıyor.

Netflix'in Marvel dizileri büyük bir heyecanla yayına alınmıştı. Jessica Jones, Dare Devil, Luke Cage, Iron Fist, Defenders ve Punisher dizileri önümüzdeki aydan itibaren platforma yer almayacak.

Marvel dizileri önümüzdeki ay Netflix'ten ayrılıyor

Netflix'te yer alan birbirinden keyifli Marvel dizileri, Marvel'in Disney tarafından satın alınmasından sonra çekimleri bitirmişti. Birçok kişide büyük hayal kırıklığı yaratan bir durumdu. Ardından yapımların sevenleri, dizilerin Disney+'a geleceğini umuyordu. Ancak şu ana kadar atılmış bir adım görünmüyor.

Marvel dizileri önümüzdeki ay Netflix'ten ayrılıyor

Üçüncü sezonlarının ardından iptal edilen diziler, Daredevil'ın Spider-Man: No Way Home ve Hawk Eye'da gözükmesinin ardından yeniden heyecan yarattı. Dizilerin Disney+ platformuna geleceğini düşündüren bu adımlar, devamlarının da çekileceğinin bir habercisi olabilir. Yine de Netflix platformundan kaldırılacak olan Marvel dizilerinin akıbetinin ne olacak henüz belli değil.

Bu sebeple eğer hala izlemediyseniz ya da yeniden izlemek isterseniz, oldukça sınırlı sayıda kalan günlerinizi bu yapımları izlemek için değerlendirebilirsiniz. Hepsi bitmese bile en azından birkaçına göz atabilme şansınız olacaktır.

Disney Plus Türkiye platformu henüz ülkemizde olmasa da önümüzdeki yaz ayında geleceği kesinleşti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel dizileri önümüzdeki ay Netflix'ten ayrılıyor
İlginizi Çekebilir