Marvel, Örümcek Adam'ı geri almak istiyor

Onur Güner 8.05.2017 - 17:26
Ayrıca ikinci solo filmi de onaylandı
Bildiğiniz gibi Marvel, maddi zorluklardan dolayı zamanında Örümcek Adam'ın haklarını Sony'e satmış ve Demir Adam filmi için zar zor fon ayarlayabilmişti. Ya tamam ya devam dediği Demir Adam serisinin ilk filminden sonra büyük hasılat toplamış ve günümüzde sinema evreninin adeta sahibi olmuştu. Ancak kendi evladı Örümcek Adam'ı unutmayan şirket Sony ile partnerlik anlaşması yapmış ve sinematik evrenine tekrar katmıştı. Ancak görünen o ki şirket bununla da yetinmemiş. Zira söylenene göre Marvel, öz evladını tekrar eve getirmenin peşinde. Şirketin başındaki isim Kevin Feige yaptığı bir açıklamasında, ''Örümcek Adam'ın ikinci solo filmi olacak ve ayrıca kendisinin hayranları onu Infinite War'un ikinci bölümünde de görecek. Şimdilik bu kadar açıklama yeter.'' ifadelerini kullandı. Şimdi diyebilirsiniz bu açıklama kaynak olarak gösterilemez diye ama başka gelen açıklamaya göre Örümcek Adam geri dönecek. Kevin Feige'nin bu açıklamasının ardından Guardians of the Galaxy serisinde Drax'ı canlandıran eski Amerikan güreşçisi Dave Bautista, beklenen açıklamayı yaptı ve beklenen haberi verdi.

Marvel, Örümcek Adam'ı geri almak istiyor
Bautista yaptığı açıklamasında, ''Örümcek Adam'ın solo filmini gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. Tom Holland'ı zaten kişisel olarak seviyor, yakından takip ediyorum. Örümcek Adam'ı canlandıracak olması beni ayrı heyecanlandırıyor. Bir diğer heyecanlı olmamın sebebi ise filmde çizgi romana sadık kalınacak olması ki bunun tek sebebi kesinlikle işin içinde Marvel'ın olması. Sanıyorum ki karakterin hakları Sony'de idi ve Homecoming filmi için Marvel ile Sony bir partnerlik anlaşması yaptılar. Kesin bir şey deyip hayranlara yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım Marvel, Örümcek Adam'ı tamamen geri almak istiyor ve bence kesinlikle karakterin tüm haklarını alacaktır.'' açıklamasında bulundu. İşte bu açıklama hayranları heyecanlandırmaya yetti.

Sizce Sony ve Marvel bu konuda anlaşabilirler mi? Sony şirkete kolaylık sağlayabilir mi yoksa ne koparırsam kârdır stratejisini mi uygulayacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 13:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2020 00:59
valla biz eski örumcek adami görmek istiyoruz artik sinamalarda insallah geri gelir sesimizi duyur ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yusufx60
Yusufx60 10.05.2017 19:22
Bana göre örümcek adamı canlandıracak tek kişi Tobey Maguire
olmalı çünkü flimin 3.serisine kadar onu gördüm ve sevdim.
Çok iyi oynuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 22:46
Ilk orumcek cok iyidi Spiderman- stoneage!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 17:23
Sürekli başa sarmaları sıktı artık. Benim bildiğim bir seriye başlarsın hep aynı oyuncularla devam edersin. İlk seri devam etseydi şuan 5. filmi bile çıkmıştı. Karakter zaten kostüm giyiyor yani sırf oyuncu yaşlandı diye seriyi bitirmeleri saçma oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 12:49
İlk 3 film çok güzeldi ama Amazing de Amazing batırdılar sıvadılar.
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2017 17:09
Doğru.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel, Örümcek Adam'ı geri almak istiyor
İlginizi Çekebilir