Marvel's Avengers oyunu hakkında birçok detay paylaşıldı

Ersin Kılıç 16.04.2020 - 11:52
Marvel's Avengers oyunu için yeni video yayınlandı. Bu yeni oynanış videosunda hem hikaye hem de oyunun genel dinamikleri açısından tonla detaya yer verilmiş.

Marvel's Avengers oyunu için yeni bir video yayınlandı. Tomb Raider oyunlarından hatırlayacağımız Crystal Dynamics firması tarafından geliştirilen oyunun bu yeni videosunda kafamızda soru işareti oluşturabilecek birçok sorunun cevabı da verilmiş. Hem hikaye hem de oynanış dinamikleri hakkında birçok bilginin video içerisinde verildiğini görüyoruz.

Avengers oynanış dinamikleri hakkında birçok detay paylaşıldı

Hikaye aslında daha önce açıklandığı gibi Avengers üyelerinin çuvallaması ile başlıyor. Iron Man, Demir Adam, Hulk, Thor ve Black Widow üyelerinden oluşan Avengers'ın San Francisco'da açılan merkezinin kutlamalarına gidiyoruz. A-Day olarak adlandırılan bu günde önemli bir saldırı oluyor ve yaşanan trajedi sonrasında tabi ki sorumluluk Avengers üyelerine kalıyor. A-Day olaylarından 5 yıl sonrasında ana hikayenin başladığı Marvel's Avengers üyelrin tekrar bir araya gelmesi ve ortaya çıkan yeni oluşumlara karşı mücadelesini anlatacak. Aslında hikayenin bu anlatılan kısmını daha önce yayınlanan videolarda ve E3 fuarı sırasındaki duyuruda da görmüştük.

Marvel's Avengers oyunu hakkında birçok detay paylaşıldı

Oynanış görüntüleri ve farklı bölgelerle de süslenen videonun en dikkat çeken noktalarından birisi de karakter özelleştirmeleri kısmında karşımıza çıkıyor. Her karakterin sahip oldukları özelliklere göre farklı farklı yetenek ağaçları bulunuyor. Ve bu yetenekleri geliştirdikçe yeni özelliklerin ve vuruşların da kilidini açmış oluyorsunuz. Ayrıca çizgi romanlardan da aşina olduğumuz birçok kıyafet ile karakterlerimzi görünüş anlamında da dilediğimiz gibi özelleştirebileceğimiz belirtilmiş.

Co-op için farklı görevler ve oyun modlarına da sahip olan Marvel's Avengers an itibari ile ön siparişe de açılmış durumda. 4 Eylül 2020'de çıkacak oyunun Steam fiyatı 289 TL olarak gözüküyor. Konsol sürümü ise 299 TL fiyat etiketine sahip. Yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2020 14:49
Rezil herifler 5ay önceki videoyu yeni çıktı diyip sitenize koymaya hiç mi utanmıyosubuz

--------------------------

Video 7 Nisan'da liste dışı yayınlandı ve bugün ortaya çıktı. Nerde yazıyor 5 ay önce olduğu? Bir de hakaret etmişsiniz
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2020 10:58
Kardeş inanmıyosan git youtubeye game overview avengers yaz izle yalan borcum yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
mysterious
mysterious 16.04.2020 11:57
Çıksa da oynasak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Avengers oyunu hakkında birçok detay paylaşıldı
İlginizi Çekebilir