Marvel's Jessica Jones için 2.sezon fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 8.02.2018 - 10:14
Bir canavarı ancak bir canavar durdurabilir

Jessica Jones, Marvel'in TV kanadındaki en önemli karakterlerinden birisi. Netflix'in önemli dizilerinden biri olan ve son olarak Defenders ekibi ile bir arada gördüğümüz Jessica Jones'un 2.sezonu için geri sayım başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayınlanacak olan dizinin 2.sezon fragmanı ve bilgileri de yayınlandı. Netflix'ten gelen fragman ve bilgiler şu şekilde;

Jessica Jones 2.sezon 8 Mart'ta çıkıyor

Marvel's Jessica Jones Hakkında:

New York'ta özel bir dedektif olarak hayatını sürdüren Jessica Jones (Krysten Ritter), işkencecisi Kilgrave'i öldürdükten sonra hayatını toparlamaya başlıyor. Şehirde süper güçleri olan bir katil olarak ün salan Jessica, yeni bir vakayı araştırırken geçmişinin derinliklerine inerek kendiyle yüzleşiyor.

Başrolünde Krysten Ritter’ın (Jessica Jones) bulunan dizinin oyuncu kadrosunda Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth) ve Eka Darville’in (Malcolm Ducasse) yanısıra, kadroya yeni katılan isimler Janet McTeer ve J.R. Ramirez yer alıyor.

Netflix'te gösterime girecek Marvel's JESSICA JONES'un yürütücü yapımcığını Melissa Rosenberg (“Twilight”, “Dexter”), Raelle Tucker (“True Blood”), Jim Chory (“Marvel’s Daredevil”, “Marvel's Luke Cage”, “Marvel's Iron Fist”) ve aynı zamanda Marvel'ın Televizyon Şefi pozisyonunda bulunan Jeph Loeb (“Marvel’s Daredevil”, “Marvel's Luke Cage”, “Marvel's Iron Fist”) üstleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2018 13:28
güzel diziye benziyor izlemek lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2018 13:15
kendi derinlikleriyle yüzleşmeyecek dimi bütün sezon,off killgrave yine çıkar biryerden saçma salak birşey olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Jessica Jones için 2.sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir