Mass Effect 3'ün nerede geçeceği henüz belli değil

Murat Halilbeyoğlu 28.06.2011 - 10:27
BioWare kurucuları bu kararı epey bir zor verecek gibi
BioWare dahileri yeni Mass Effect oyununun nerede geçeceğine dair henüz bir karar verememiş gibi görünüyor.

Greg Zeschuk konu hakkında Forbes dergisine verdiği röportajda "Bütün bu kurulumun, içerisindeki uzaylıların, insanların yaşayışının tüm oyuncular üzerinde etkiler oluşturduğu kesin" dedi.

"Dolayısı ile biz de ilk başta yeni oyuna bu etmenleri doğru şekilde monte etmek istiyoruz zaten ondan sonra önümüze çıkacak imkanların ucu bucağı yok."

Mass Effect 3'ün nerede geçeceği henüz belli değil
Ray Muzyka'da ardından "Mükemmel olmasını sağlıyoruz. Mass Effect 3 bizim önceliğimiz" şeklinde ekledi.

"Bunun ötesinde Mass Effect serisine devam etmek niyetindeyiz ve şimdiden detaylar üzerine çalışıyor ve oyunun hayranlarının neler istediğini anlamaya çalışıyoruz. Misal oyuncular için en önemli şeylerden bir tanesi kayıtlı oyunları yeni oyuna import edebilmek ve oyuncuların tecrübelerini birbirleri ile paylaşabilecekleri bir topluluk oluşturmak. Bunlar onlar için çok önemli. Çünkü karakterlerin onlar için önemleri, onları geliştirmek için verdikleri çabalar, hepsi onlar için çok önemli. Ama eğer insanların bir oyundan başka bir oyuna aktarmak istedikleri bir karakter konsepti oluşturamazsanız o zaman yeni oyun yapmanızın da mantığı olmaz. İnsanlar bizim oyunlarımızı önemsedikleri için hikayenin devamlılığını önemsiyorlar. Çünkü bunun için sebepleri var."

"Ve biz bundan heyecan duyuyoruz. Çünkü hayran kitlemizi çok seviyoruz. Onların, evrenimizde bu kadar vakit geçirmesi bizleri çok mutlu ediyor."

Mass Effect 3, 2012'nin mart ayında her üç platform için de raflarda olacak.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect 3'ün nerede geçeceği henüz belli değil
İlginizi Çekebilir