Mass Effect: Andromeda, HDR desteği ile gelecek

Onur Güner 9.01.2017 - 21:38
Sonunda beklenen onaylama geldi
Özellikle Mass Effect serisi hayranları tarafından merakla beklenilen serinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın artık çıkış tarihinin belli olması ile beraber diğer detayları da belli olmaya başladı. Bildiğiniz gibi oyunun geliştirici firması BioWare'nin yöneticisi Aaryn Flynn oyuncuları sevindirecek açıklamayı yapmış ve oyunun çıkış tarihini duyurmuştu. Şimdi de ünlü yönetici oyunun konsollarda HDR teknolojisini destekleyeceğini onayladı. Resmi Twitter hesabından soru-cevap etkinliği yapan Aaryn Flynn, hayranlarının ona sorduğu bütün sorulara içtenlikle cevap verdi. Penny adındaki bir kullanıcı ise Mass Effect: Andromeda'nın Playstation 4, Playstation 4 Pro ve Xbox One S konsollarında HDR destekleyip desteklemeyeceğini sordu. Aaryn Flynn ise cevap olarak evet cevabını verdi. Böylelikle oyunun HDR destekleyeceği de birinci ağızdan onaylanmış oldu.

Mass Effect: Andromeda, HDR desteği ile gelecek
Ayrıca bir başkası da oyunun bilgisayarlarda HDR destekleyip desteklemeyeceğini sordu ve ünlü yönetici cevap olarak destekleyecek dedi ancak hangi sürümü olacağını kendisinin de bilmediğini açıkladı. Bildiğiniz gibi bilgisayarlarda HDR teknolojisi Dolby Vision ve HDR 10 olarak ikiye ayrılıyor. Bakalım oyun hangi HDR sürümünü destekleyecek bekleyip göreceğiz.

Unutmadan hatırlatalım; oyun 21 Mart 2017 tarihinde Kuzey Amerika ve 23 Mart 2017 tarihinde de Avrupa'da piyasaya çıkacak.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
BladesTR
BladesTR 10.01.2017 00:54
Onur bey, mass effect hakkında daha fazla haber istiyoruz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2017 22:10
ps4 pro da ne akar beee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect: Andromeda, HDR desteği ile gelecek
İlginizi Çekebilir