MCU'yu Deadpool 3 Kurtaracak

Tunay Şahin 1.02.2024 - 00:52
Matthew Vaughn, Deadpool 3'ün MCU için büyük bir kurtarıcı olacağını belirtiyor. Film, Marvel evreninde yeni bir heyecan dalgası yaratacak ve bu sene gösterime girecek.

Matthew Vaughn, Marvel Sinematik Evreni'nin zorlu bir yıl geçirdiğini ve yaklaşan Deadpool 3 filmiyle birlikte 2024'ün büyük çıkışlarının Marvel'ı kurtaracağını belirtti.

Matthew Vaughn'a Göre MCU'yu Deadpool 3 Kurtaracak

Deadpool, 2016'da ve 2018'de yayınlanan devam filmleriyle Marvel'ın en popüler serilerinden biri olmuştu. Film, kanser tedavisi sonrası süper güçler kazanan ve yüzü deforme olan Wade Wilson'ın, bu duruma sebep olan bilim adamından intikam alma yolculuğunu anlatıyor.

Deadpool'un üçüncü filminin yıl sonunda sinemalarda olması bekleniyor. Ancak bu filmin, aldığı kritik incelemeler göz önüne alındığında, gerçekten dikkat çekici olması gerekiyor. Jonathan Majors'un Kang rolünden ayrılması gibi nedenlerle Marvel'ın bazı projelerini yeniden gözden geçirmesi gerektiği söyleniyor; neyse ki Deadpool 3 bu durumdan etkilenmedi.

Matthew Vaughn'a Göre MCU'yu Deadpool 3 Kurtaracak

Vaughn, Deadpool 3'ün MCU'yu kurtaracağını düşünüyor ve bu yılın tek Marvel filmi olması sebebiyle, sektördeki birçok kişi tarafından yüksek beklentilere sahip. Kingsman ve Kickass'in yönetmeni olarak tanınan Vaughn, BroBible'ın Post-Credit podcast'inde Deadpool 3 hakkında da konuştu.

Vaughn, Deadpool 3'ün, Spider-Man: No Way Home ve Avengers: Endgame filmlerindeki MCU çılgınlığını "sarsacak" bir güce sahip olduğunu düşünüyor. Vaughn, "Deadpool Wolverine'e karşı ya da Wolverine Deadpool'a karşı, Ryan ve Hugh'un şu anda üzerinde tartıştığı birkaç detay inanılmaz" diyerek filmin sürprizlerle dolu olacağının altını çiziyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2024 08:31
Bence mcu evreninden değil, evet görünürde öyle ama sinemada kendi ayrı dünyası, kendi ayrı izleyicisi var. Ve çocukların izleyemeyeceği, yetişkinlere yönelik bir seri. Arkadaş mizah yönünden bahsetmiş doğru söylüyor espri yok, daha çok durum komedisi. Trajikomik bir aksiyon filmi serisi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2024 12:06
Komik olmayan Deadpool dan güzel film olmaz,çizgi romanı kahkaha attırırken filmde ki espriler çocuk mizahı seviyesindedir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 11:12
Marvel fanıydım, artık çarpıcı işler yapamıyor maalesef.. Siz neler düşünüyorsunuz? Tek ben böyle düşünüyor olamam..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MCU'yu Deadpool 3 Kurtaracak
İlginizi Çekebilir