Medal Of Honor için geri sayım başladı

Merlinin Kazanı 12.10.2010 - 16:52
Merakla beklenen oyun müthiş bir gerçekçilik sunuyor
Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), bugün Medal of Honor™’ın Avrupa için 15 Ekimde perakende mağazalarında satışa sunulacağını duyurdu. EA’in Los Angeles’taki Danger Close™ stüdyosu ve Stockholm’deki DICE işbirliğiyle geliştirilen Medal of Honor, ödüllü çokluoyuncu savaşları ve inanılmaz derecede gerçekçi tek kişilik bölümleri ile hikaye tabanlı birinci şahıs savaş oyununun dönüşünü müjdeliyor. Günümüzün gerçek dünya savaş bölgelerinde geçen ve Afganistan’daki gerçek görevlerden esinlenen Medal of Honor, hem Amerikan Ordusu, hem de aktif ve emekli Tier 1 Operators üyeleriyle yapılan işbirliğiyle geliştirilmiştir. Oyun Afganistan’daki savaşa katılan askerlerin gerçek hikayelerini konu alarak, NY Times Magazine’in deyimiyle “...aşırı derecede gerçekçi” bir deneyim sunmaktadır.

Medal Of Honor için geri sayım başladı
Medal of Honor gerçekçi ortamları, gelişmiş grafikleri ve etkileyici oynanışı ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncu ve eleştirmenleri etkilemiştir. Medal of Honor ile ilgili bazı önemli bilgiler şu şekildedir:

* Medal of Honor serisinin 11 yıllık tarihindeki en yüksek ön sipariş rakamları.
* Monday Night Football da dahil olmak üzere TV reklamları ve Manhattan Times Square dahil olmak üzere en büyük 6 Amerikan pazarında dış cephe reklamları
* Oyun daha çıkmadan 180K Facebook ve 25K Twitter takipçisi
* Medal of Honor çokluoyuncu modları kki açık beta yoluyla PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformlarında 1 milyonu aşkın oyuncuya sunulmuştur
* PC Çokluoyuncu Beta Aynı Anda Oynayan En Fazla Oyuncu Sayısı (PSU) değeri, EA’in önceki rekoru elinde bulunduran Battlefield: Bad Company™ 2’den %41 daha fazladır
* Medal of Honor kurgusuyla çekilen Linkin Park şarkısı “Catalyst” #1 numaraya yerleşmiş, 1 ve 2 Ağustos’ta Youtube üzerinden 6.5M izleme ile en çok izlenen video olmuştur.

Medal of Honor 11 yıllık tarihinde ilk kez II. Dünya Savaşı sahnesinden ayrılıyor ve savaşın yıprattığı Afganistan’a geçiyor. Oyun, olayları bir grup kurgu karakterin gözünden anlatıyor. Medal of Honor oyuncuları Ulusal Komuta Gücü (NCA) denetimi altında görev yapan, Amerikan ordusunun az bilinen elit ekibi Tier 1 Operators ile tanışacak ve son derece zorlu görevlere katılacaklar.

Medal of Honor tek kişilik seferinin eşsiz gerçekçiliği, GameSpy tarafından “E3 2010’un En İyi Çokluoyuncu Oyunu” ile ödüllendirilen ve adanmış sunuculara ve DICE tarafından geliştirilen özelliklere sahip olan çokluoyuncu modlarıyla desteklenmektedir.

Medal Of Honor için geri sayım başladı
Medal of Honor 15 Ekim 2010’dan itibaren Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için piyasada olacaktır.

EA hakkında daha fazla bilgi için www.ea.com adresini ziyaret edin. Medal of Honor hakkında daha fazla bilgi için oyunu https://www.twitter.com/medalofhonor Twitter adresinden takip edebilir veya https://www.facebook.com/medalofhonor Facebook adresinden hayran olabilirsiniz.

- Basın Bülteni
Medal Of Honor için geri sayım başladı
İlginizi Çekebilir