Medal of Honor, propaganda oyunu mu?

Mahmut Saral 26.04.2012 - 10:29
İşte sorulan soruya verilen cevap
EA Danger Close tarafından geliştirilen yeni Medal of Honor oyunu Warfighter, önümüzdeki ekim ayında PC, PS3 ve X360 platformları için satışa sunulacak. DICE'ın ödüllü Frostbite 2.0 grafik motorunu kullanan oyun, dünya çapında gerçekleşen birçok terörist faaliyeti ortadan kaldırmak için harekete geçen Tier 1 ekibinin yeni maceralarını gözler önüne serecek. Ayrıca dünya çapında 12 özel tim de oyunun multiplayer kısmında kontrol edilebilir halde olacak.

Peki Medal of Honor, bir propaganda oyunu mu? Konu hakkında ArabicGamers'a bir röportaj veren kreatif direktör Rich Farrelly, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını, gerçek olaylara olabildiğince yakın durarak ve birden fazla kaynaktan, bu işte tecrübe sahibi insanlarla iletişime geçerek hareket ettiklerinden bahsetti ve ekledi "Mümkün olduğunca adil ve dengeli bir yaklaşım sergiliyoruz."

Yeni Medal of Honor'da Afganistan sınırlarını aşıp, Somali'ye kadar uzanan bir maceraya adım atacağız. Kaçırılan insanlar, hatta deniz korsanlarıyla savaşlar da bu maceranın aşamalarından bazıları olacak.

Medal of Honor, propaganda oyunu mu?
Yorumlar 37
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Medal of Honor, propaganda oyunu mu?
İlginizi Çekebilir